Agenda Van De Plenaire Vergaderingen
gepubliceerd op 05 maart 2009
Justitie digitaliseren: Call to Contribution

Plenaire vergadering Agenda Vrijdag 6 maart 2009 (Zaal van de plenaire vergaderingen, Lombardstraat 69) 1. Voorstel van resolutie en voorstel van ordonnantie. - Voorstel van r(...) Rapporteurs : Mevr. Souad Razzouk en Mevr. Brigitte De Pauw. - Besprekin

bron
verenigde vergadering van de gemeenschappelijke gemeenschapscommissie van het brussels hoofdstedelijk gewest
numac
2009020020
pub.
05/03/2009
prom.
--
staatsblad
http://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&c(...)
Document Qrcode

VERENIGDE VERGADERING VAN DE GEMEENSCHAPPELIJKE GEMEENSCHAPSCOMMISSIE VAN HET BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST


Plenaire vergadering Agenda Vrijdag 6 maart 2009 (na afloop van punt 4 van de agenda van het Parlement) (Zaal van de plenaire vergaderingen, Lombardstraat 69) 1. Voorstel van resolutie en voorstel van ordonnantie. - Voorstel van resolutie (van Mevr. Françoise Schepmans, Mevr. Viviane Teitelbaum, de heren Didier Gosuin en Serge de Patoul) betreffende de strijd tegen hepatitis C. Rapporteurs : Mevr. Souad Razzouk en Mevr. Brigitte De Pauw. - Bespreking. - Voorstel van ordonnantie (van de heer Bea Diallo, Mevr. Françoise Bertieaux, de heren Paul Galand, André du Bus de Warnaffe, Jean-Luc Vanraes, Fouad Ahidar, Mevr. Brigitte De Pauw en Mevr. Adelheid Byttebier) tot wijziging van de ordonnantie van 19 juli 2007 betreffende de promotie van de gezondheid bij de sportbeoefening, het dopingverbod en de preventie ervan.

Rapporteur : Mevr. Souad Razzouk. - Bespreking. 2. Dringende vragen (*).3. Naamstemmingen (**) : - over het afgehandelde voorstel van resolutie; - over het afgehandelde voorstel van ordonnantie. (*) Om 14 u. 30 m. (**) Vanaf 17 uur.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^