Benoeming Door Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 01 augustus 1998
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Honoraire Consuls. - Ontslagen. - Benoemingen Bij koninklijk besluit van 16 januari 1998 : 1. Werd eervol ontslag uit zijn ambt, op zijn verzoek, verleend aan de heer Masatoshi Takeda, honorair Consul van België te Sapporo. 2. Werd de he Bij koninklijk

bron
ministerie van buitenlandse zaken, buitenlandse handel en ontwikkelingssamenwerking
numac
1998015082
pub.
01/08/1998
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

MINISTERIE VAN BUITENLANDSE ZAKEN, BUITENLANDSE HANDEL EN ONTWIKKELINGSSAMENWERKING


Honoraire Consuls. - Ontslagen. - Benoemingen Bij koninklijk besluit van 16 januari 1998 : 1. Werd eervol ontslag uit zijn ambt, op zijn verzoek, verleend aan de heer Masatoshi Takeda, honorair Consul van België te Sapporo.2. Werd de heer Hiroshi Ito benoemd tot honorair Consul van België te Sapporo, met als ressort het district Hokkaido. Bij koninklijk besluit van 9 maart 1998 : 1. Werd eervol ontslag uit zijn ambt, op zijn verzoek, verleend aan de heer Reijo Selin, honorair Consul van België te Tampere.2. Werd de heer Hannu Jaakkola benoemd tot honorair Consul van België te Tampere, met als ressort in de provincie West-Finland, de districten Pirkanmaan liitto, Keski-Suomen liitto en Etelä-Pohjanmaan liitto. Benoemingen Bij koninklijk besluit van 10 november 1997 : Werd de heer Basile Marrache benoemd tot honorair Consul van België te Aleppo, met als ressort de Mohafazats Aleppo, Djezireh en Eufraat.

Bij koninklijk besluit van 11 december 1997 : Werd de heer Marc Singlet benoemd tot honorair Consul van België te Victoria, met als ressort de Seychellen.

Bij koninklijk besluit van 11 december 1997 : Werd de heer John H. Herman benoemd tot honorair Consul van België te Portland, met als ressort de Staten Idaho en Oregon.

Bij koninklijk besluit van 11 december 1997 : Werd de heer Jacob Hamel benoemd tot honorair Vice-Consul, toegevoegd bij het Consulaat van België te Rotterdam.

Bij koninklijk besluit van 9 maart 1998 : Werd de heer Van de Velde, Patrick, benoemd tot honorair Consul van België te Phnom Penh, met als ressort het Koninkrijk Cambodja.

Oprichting Bij koninklijk besluit van 9 maart 1998 : Werd in Phnom Penh een Consulaat van België opgericht, met als ressort het Koninkrijk Cambodja.

Ontslagen Bij koninklijk besluit van 20 november 1997 : Werd eervol ontslag uit zijn ambt, op zijn verzoek, verleend aan de heer John Reed, honorair Consul van België te Cardiff.

Bij koninklijk besluit van 10 februari 1998 : Werd eervol ontslag uit zijn ambt, op zijn verzoek, verleend aan de heer Richard Lyons, honorair Consul van België te Gaborone (Botswana).

Wijziging rechtsgebieden Bij koninklijk besluit van 9 maart 1998 : 1. Werd het ressort van het Consulaat van België te Turku als volgt vastgesteld : in de provincie West-Finland, de districten Varsinais-Suomen, Satakunta liitto en Pohjanmaan liitto. 2. Werd het ressort van het Consulaat van België te Kotka als volgt vastgesteld : in de provincie Zuid-Finland, de districten Kymenlaakson liitto en Etalä-Karjalaan liitto.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^