Benoeming Door Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 28 september 2000
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Secretariaat-Generaal. - Diensten van de Nationale Orden Algemene Directie Cultuur Nationale Orden. - Benoemingen. - Bevorderingen Bij Koninklijk besluit van 11 juli 2000. Wordt tot Ridder van de Kroonorde benoemd: De heer LECOMTE, J secretaris aan "Fa

bron
diensten van de eerste minister en ministerie van de franse gemeenschap
numac
2000029282
pub.
28/09/2000
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

DIENSTEN VAN DE EERSTE MINISTER EN MINISTERIE VAN DE FRANSE GEMEENSCHAP


Secretariaat-Generaal. - Diensten van de Nationale Orden Algemene Directie Cultuur Nationale Orden. - Benoemingen. - Bevorderingen Bij Koninklijk besluit van 11 juli 2000.

Wordt tot Ridder van de Kroonorde benoemd: De heer LECOMTE, Jules, Adelin, Ghislain, secretaris aan "Fanfare Royale Sainte-Cécile" te ASSESSE. ranginneming op 15 november 1990.

Worden de Gouden Palmen van de Kroonorde toegekend aan: De heer BERNIER, Eugène Spelend lid van "Fanfare Royale Sainte-Cécile" te ASSESSE. Ranginneming op 8 april 1995.

De heer COLARD, Léon, Marie, Jean, Betaalmeester aan "Cercle Royal des Mandolinistes" te MALMEDY. Ranginneming op 8 april 1997.

De heer GOTFROI, Jean, Joseph, Aubert, Ghislain, Spelend lid van "Fanfare Royale Sainte-Cécile" te ASSESSE. Ranginneming op 8 april 1995.

De heer KERKHOFS, Louis, Clément, Voorzitter van het "Oeuvre Royale des Berceaux Princesse PAOLA" te 1000 BRUSSEL. Ranginneming op 8 april 1996.

Worden de Zilveren Palmen van de Kroonorde toegekend aan: Mevr. la Comtesse d'OULTREMONT-HOUTART, Madeleine Ondervoorzitster van "Amis des Aveugles" te GHIN. Ranginneming op 15 november 1996.

De heer MOUCQ, Jean-Jacques Actief lid van het "Oeuvre Royale des Berceaux Princesse PAOLA" te 1000 BRUSSEL. Ranginneming op 15 november 1990.

De heer VERMEIREN, Albert, Constant, François, Actief lid van het "Oeuvre Royale des Berceaux Princesse PAOLA" te 1000 BRUSSEL. Ranginneming op 8 april 1992.

Wordt de Gouden Medaille van de Kroonorde toegekend aan: De heer DEWALQUE, Julien Danser aan de "Société le Réveil Ardennais" te STAVELOT. Ranginneming op 8 april 1997.

Mevr. LALLEMAND, Suzanne Danserese aan de "Société le Réveil Ardennais" te STAVELOT. Ranginneming op 8 april 1995.

Mevr. LEMAIRE, Maria Danseres bij de "Société le Réveil Ardennais" te STAVELOT. Ranginneming op 8 april 1994.

De heer MARICHAL, Alphonse Spelend lid aan de "Société le Réveil Ardennais" te STAVELOT. Ranginneming op 8 april 1999.

Mevr. RICHARD, Hélène Danseres aan de "Société le Réveil Ardennais" te STAVELOT. Ranginneming op 8 april 1997.

Wordt de Zilveren Medaille van de Kroonorde toegekend aan: Mevr. BARDIAUX, Anne, Marie, Denise, Jenny, Ghislaine, Secretaresse aan de "Cercle Culturel Arkenna" te ARQUENNES. Ranginneming op 15 november 1998.

De betrokkenen nemen rang in de Orde in op de bij hun naam vermelde datum.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^