Benoeming Door Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 11 oktober 2000
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Secretariaat-Generaal. - Diensten van de Nationale Orden Algemene Directie Cultuur Nationale Orden. - Benoemingen. - Bevorderingen Bij koninklijk besluit van 11 juli 2000. Worden de Gouden Palmen der Kroonorde toegekend aan : De heer Secretaris aan de

bron
diensten van de eerste minister en ministerie van de franse gemeenschap
numac
2000029283
pub.
11/10/2000
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

DIENSTEN VAN DE EERSTE MINISTER EN MINISTERIE VAN DE FRANSE GEMEENSCHAP


Secretariaat-Generaal. - Diensten van de Nationale Orden Algemene Directie Cultuur Nationale Orden. - Benoemingen. - Bevorderingen Bij koninklijk besluit van 11 juli 2000.

Worden de Gouden Palmen der Kroonorde toegekend aan : De heer CARETTE, Bernard, Roger, René, Secretaris aan de "Fanfare Royale l'Union" te FRASNES-LEZ-BUISSENAL. Ranginneming op 8 april 1991.

De heer GILLES, Roger, Maurice, Voorzitter van "ASBL Les Ateliers de l'Ourthe" te BARVAUX-SUR-OURTHE. Ranginneming op 15 november 1996.

De heer LENAERTS, Adrien Administrateur aan de "Fédération Wallonne des Groupes de Danses et de Musiques populaires" te 1180 BRUXELLES. Ranginneming op 8 april 1998.

De heer MOREAU, José, Jules, Penningmeester aan "Centre d'Education Populaire Promotion Culturelle" te LUTTRE. Ranginneming op 8 april 1996.

De heer PAULUS, Gérard, Hubert, spelend lid van de "Royale Harmonie Sainte-Cécile" te GEMMENICH. Ranginneming op 8 april 1986.

Worden de Zilveren Palmen der kroonorde toegekend aan : De heer RADOUX, Nicolas, Marie, Victor, Abel, Muziekdirecteur aan de "Fédération Musicale Liégeoise" te OTHEE. Ranginneming op 8 april 1999.

Wordt de Gouden Medaille der kroonorde toegekend aan : Mevr. COURRIER, Madeleine Ondervoorzitster van "Société Les Amis du Folklore" te ATHUS. Ranginneming op 15 november 1995.

Mevr. SCHLEICH, Marie-Jeanne Actief lid van "Société Les Amis du Folklore" te ATHUS. Ranginneming op 15 november 1994.

Wordt de Zilveren Medaille der Kroonorde toegekend aan : Mevr. GRAFF, Marie-Thérèse Actief lid aan de "Fédération Wallonne des Groupes de Danses et de Musiques populaires" te 1180 BRUSSEL. Ranginneming op 8 april 1998.

De betrokkene nemen rang in de Orde in op de bij hun naam vermelde datum.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^