Benoeming Door Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 04 oktober 2000
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Franse Gemeenschap van België Secretariaat-generaal. - Diensten van Nationale Orden Algemene Directie Cultuur Nationale Orden. - Benoemingen Bij Koninklijk besluit van 11 juli 2000. Wordt tot Officier van de Orde van Leopold II benoe De heer BRAEKMAN,

bron
diensten van de eerste minister
numac
2000029285
pub.
04/10/2000
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

DIENSTEN VAN DE EERSTE MINISTER


Franse Gemeenschap van België Secretariaat-generaal. - Diensten van Nationale Orden Algemene Directie Cultuur Nationale Orden. - Benoemingen Bij Koninklijk besluit van 11 juli 2000.

Wordt tot Officier van de Orde van Leopold II benoemd : De heer BRAEKMAN, Emile, Madeleine, Michel, Voorzitter bij de "Société Royale d'Histoire du Protestantisme Belge" te 1030 BRUSSEL. Ranginneming op 08 april 1998.

Wordt tot Ridder van de Orde van Leopold II benoemd : De heer DE GROOTE, Walther, Gaston, Laurent, Voorzitter van het "Oeuvre Royale des Berceaux Princesse PAOLA" te 1000 BRUSSEL. Ranginneming op 08 april 1998.

Wordt de Gouden Medaille van de Orde van Leopold II toegekend aan : De heer FOURNIER, Jean, Edgard, Edouard, Ondervoorzitter aan het "Oeuvre Royale des Berceaux Princesse PAOLA" te 1000 BRUSSEL. Ranginneming op 8 april 1997.

Wordt de Zilveren Medaille van de Orde van Leopold II toegekend aan : Mevr. COUNSON, Bernadette Secretaris penningmeester aan de "Société Le Réveil Ardennais" te STAVELOT. Ranginneming op 8 april 1995.

Wordt de Bronzen Medaille van de Orde van Leopold II toegekend aan : De heer BASTIN, Louis Danser aan de "Société le Réveil Ardennais" te STAVELOT. Ranginneming op 8 april 1995.

De heer DRION, Joseph Danser aan de "Société le Réveil Ardennais" te STAVELOT. Ranginneming op 8 april 1997.

De heer LAMBERT, Albert Danser aan de "Société le Réveil Ardennais" te STAVELOT. Ranginneming op 8 april 1999.

Mevr. NICOLAY, Lucienne Danseres aan de "Société le Réveil Ardennais" te STAVELOT. Ranginneming op 8 april 1995.

Mevr. RENSONNET, Laure Danseres aan de "Société le Réveil Ardennais" te STAVELOT. Ranginneming op 8 april 1999.

De betrokkenen nemen rang in de Orde in op de bij hun naam vermelde datum.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^