Benoeming Door Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 11 augustus 2001
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Honoraire Consuls Benoemingen Bij koninklijk besluit van 27 oktober 2000 werd de heer Michael SPECTOR benoemd tot honorair Consul van België te San Juan de Porto Rico met als ressort de Eilanden Porto Rico, Saint Croix, Saint John en Saint Th Bij konin

bron
ministerie van buitenlandse zaken, buitenlandse handel en internationale samenwerking
numac
2001015074
pub.
11/08/2001
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

MINISTERIE VAN BUITENLANDSE ZAKEN, BUITENLANDSE HANDEL EN INTERNATIONALE SAMENWERKING


Honoraire Consuls Benoemingen Bij koninklijk besluit van 27 oktober 2000 werd de heer Michael SPECTOR benoemd tot honorair Consul van België te San Juan de Porto Rico met als ressort de Eilanden Porto Rico, Saint Croix, Saint John en Saint Thomas.

Bij koninklijk besluit van 19 januari 2001 werd de heer Nezih ÖZTRE benoemd tot honorair Consul van België te Izmir met als ressort de Vilajetten Izmir, Manisa, Aydin, Denizli, Mugla, Balikesir en Canakkale.

Bij koninklijk besluit van 5 april 2001 werd de heer Carlo GAMNA benoemd tot honorair Consul van België te Turijn met als ressort de provincies Alexandria, Aosta, Asti, Cuneo, Novara, Turijn en Vercelli.

Bij koninklijk besluit van 8 mei 2001 werd de heer Michael R. PETTERSON benoemd tot honorair Consul van België te Christchurch met als ressort het Zuid-eiland en het Stewart eiland.

Ontslagen, benoemingen Bij koninklijk besluit van 27 oktober 2000 : 1. Werd aan de heer Roger ULVELING, honorair Consul van België te Honolulu, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend.2. Werd de heer Jeffrey Daniel LAU benoemd tot honorair Consul van België te Honolulu met als ressort de Staat Hawaïi. Bij koninklijk besluit van 23 november 2000 : 1 Werd aan de heer Joseph BRUYNINCKX, honorair Consul van België te Lusaka, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend. 2.Werd de heer Diego CASILLI benoemd tot honorair Consul van België te Lusaka met als ressort de Republiek Zambia.

Bij koninklijke besluiten van 7 januari 2001 : 1. Werd aan de heer Antonio de OLIVEIRA CYMBRON, honorair Consul van België te Ponta Delgada, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend.2. Werd de heer José Manuel ALMEIDA BRAZ benoemd tot honorair Consul van België te Ponta Delgada met als ressort het Autonoom Gebied der Azoren.1. Werd aan de heer John E.KENNEDY, honorair Consul van België te Manchester, op zijn verzoek, eervol ontslag verleend. 2. Werd de heer John F.MEEUS benoemd tot honorair Consul van België te Manchester met als ressort de Graafschappen Cheshire, Clwyd, Derbyshire, Gwynedd, Merseyside, Yorkshire en het Eiland Man.

Bij koninklijk besluit van 4 maart 2001 : 1. Werd aan de heer Jean MEERSSEMAN, honorair Consul van België te Amsterdam, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend.2. Werd aan de heer Rudolf R.BOERSMA, honorair Vice-Consul van België te Amsterdam, eervol ontslag uit zijn ambt verleend. 3. Werd de heer Pieter Willem de BLIECK benoemd tot honorair Consul van België te Amsterdam met als ressort de Provincies Noord-Holland, Utrecht en Flevoland. Oprichting, benoeming Bij koninklijk besluit van 17 september 2000 : 1. Werd in Conakry een Consulaat van België opgericht met als ressort de Republiek Guinea. 2. Werd de heer Christian MION benoemd tot honorair Consul van België te Conakry.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^