Benoeming Door Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 18 oktober 2001
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Kabinet van de Minister toegevoegd aan de Minister van Buitenlandse Zaken, belast met Landbouw. - Benoeming en Detachering Bij koninklijk besluit van 10 augustus 2001 en met ingang van 10 juli 2001 wordt de heer Verbeke, Johan, ambtenaar van de Bij koni

bron
ministerie van buitenlandse zaken, buitenlandse handel en internationale samenwerking
numac
2001015104
pub.
18/10/2001
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

MINISTERIE VAN BUITENLANDSE ZAKEN, BUITENLANDSE HANDEL EN INTERNATIONALE SAMENWERKING


Kabinet van de Minister toegevoegd aan de Minister van Buitenlandse Zaken, belast met Landbouw. - Benoeming en Detachering Bij koninklijk besluit van 10 augustus 2001 en met ingang van 10 juli 2001 wordt de heer Verbeke, Johan, ambtenaar van de 2e administratieve klasse van de carrière Buitenlandse Dienst, in de functie van Kabinetschef gedetacheerd bij het Kabinet van de Minister toegevoegd aan de Minister van Buitenlandse Zaken, belast met Landbouw.

Bij koninklijk besluit van 10 augustus 2001 en met ingang van 10 juli 2001 wordt de heer de Kerchove d'Ousselghem, Thibaut benoemd in de functie van adjunct-kabinetschef bij het Kabinet van de Minister toegevoegd aan de Minister van Buitenlandse Zaken, belast met Landbouw.

Bij koninklijk besluit van 24 augustus 2001 en met ingang van 10 juli 2001, wordt de heer De Laporte, Jozef, benoemd in de functie van Adjunct-kabinetschef bij het Kabinet van de Minister toegevoegd aan de Minister van Buitenlandse Zaken.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^