Benoeming Door Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 21 juni 2001
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Federale diensten voor wetenschappelijke, technische en culturele aangelegenheden Belgisch Instituut voor Ruimte-Aëronomie. - Benoemingen Bij koninklijk besluit van 8 februari 2001 wordt de heer Müller, Jean-François, eerstaanwezend assistent Bij kon

bron
diensten van de eerste minister
numac
2001021341
pub.
21/06/2001
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

DIENSTEN VAN DE EERSTE MINISTER


Federale diensten voor wetenschappelijke, technische en culturele aangelegenheden Belgisch Instituut voor Ruimte-Aëronomie. - Benoemingen Bij koninklijk besluit van 8 februari 2001 wordt de heer Müller, Jean-François, eerstaanwezend assistent bij het Belgich Instituut voor Ruimte-Aëronomie, met ingang van 1 december 2000 bevorderd tot rang B van de wetenschappelijke loopbaan van het wetenschappelijk personeel en benoemd tot werkleider bij dezelfde instelling.

Bij koninklijk besluit van 22 maart 2001 wordt de heer Amelynck, Crist M., eerstaanwezend assistent bij het Belgisch Instituut voor Ruimte-Aëronomie, met ingang van 1 januari 2001 bevorderd tot rang B van de wetenschappelijke loopbaan van het wetenschappelijk personeel en benoemd tot werkleider bij dezelfde instelling.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^