Benoeming Door Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 13 juni 2003
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Kabinet. - Benoemingen Kabinet van de Staatssecretaris voor Energie en Duurzame Ontwikkeling toegevoegd aan de Minister van Financiën Bij koninklijk besluit van 22 mei 2003 wordt de heer Frank Philipsen benoemd tot kabinetschef van de heer Al Bij konin

bron
federale overheidsdienst financien
numac
2003003358
pub.
13/06/2003
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

FEDERALE OVERHEIDSDIENST FINANCIEN


Kabinet. - Benoemingen Kabinet van de Staatssecretaris voor Energie en Duurzame Ontwikkeling toegevoegd aan de Minister van Financiën Bij koninklijk besluit van 22 mei 2003 wordt de heer Frank Philipsen benoemd tot kabinetschef van de heer Alain Zenner, Staatssecretaris voor Energie en Duurzame Ontwikkeling toegevoegd aan de Minister van Financiën.

Bij koninklijk besluit van 22 mei 2003 wordt de heer Charles Demarch benoemd tot adjunct-kabinetschef van de heer Alain Zenner, Staatssecretaris voor Energie en Duurzame Ontwikkeling toegevoegd aan de Minister van Financiën.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^