Benoeming Door Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 18 september 2003
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Secretariaat-generaal. - Dienst Nationale Orden. - Algemene Directie Hulpverlening aan de Jeugd en Gezondheid. - Nationale Orden. - Benoemingen Bij koninklijk besluit van 12 februari 2003, wordt benoemd tot Officier in de Orde van Leopold II : Bij koni

bron
federale overheidsdienst kanselarij van de eerste minister en ministerie van de franse gemeenschap
numac
2003029213
pub.
18/09/2003
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

FEDERALE OVERHEIDSDIENST KANSELARIJ VAN DE EERSTE MINISTER EN MINISTERIE VAN DE FRANSE GEMEENSCHAP


Secretariaat-generaal. - Dienst Nationale Orden. - Algemene Directie Hulpverlening aan de Jeugd en Gezondheid. - Nationale Orden. - Benoemingen Bij koninklijk besluit van 12 februari 2003, wordt benoemd tot Officier in de Orde van Leopold II : De heer BIENFAIT Pierre, vrijwilliger bij de « Association socialiste de la Personne handicapée », te CHARLEROI. Hij zal op die dag rang in de Orde innemen.

Bij koninklijk besluit van 12 februari 2003, wordt benoemd tot Officier in de Orde van Leopold II : Mevr. BOUSMAN Georgette, Claire, echtg. DARVILLE, secretaresse bij het Foyer des Amies (Filantropische vereniging voor gehandicapten), te CHARLEROI. Zij zal op die dag rang in de Orde innemen.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^