Benoeming Door Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 05 september 2006
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Honoraire Consuls Oprichtingen. - Benoemingen Bj koninklijk besluit van 30 september 2005 : 1. Werd te Djibouti een Consulaat van België opgericht met als ressort de Republiek Djibouti. 2. Werd de heer Jean-Christophe Rombaut benoem Bij koninklijk besl

bron
federale overheidsdienst buitenlandse zaken, buitenlandse handel en ontwikkelingssamenwerking
numac
2006015136
pub.
05/09/2006
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

FEDERALE OVERHEIDSDIENST BUITENLANDSE ZAKEN, BUITENLANDSE HANDEL EN ONTWIKKELINGSSAMENWERKING


Honoraire Consuls Oprichtingen. - Benoemingen Bj koninklijk besluit van 30 september 2005 : 1. Werd te Djibouti een Consulaat van België opgericht met als ressort de Republiek Djibouti.2. Werd de heer Jean-Christophe Rombaut benoemd tot honorair Consul van België te Djibouti. Bij koninklijk besluit van 5 oktober 2005 : 1. Werd te Montpellier een Consulaat van België opgericht met als ressort de Departementen Gard, Hérault en Lozère.2. Werd de heer Pierre Châtel benoemd tot honorair Consul van België te Montpellier. Ontslagen. - Benoemingen

Bij koninklijk besluit van 17 september 2005 : 1. Werd eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Mario Gomes Dos Anjos, honorair Consul van België te Praia.2. Werd de heer Humberto Bettencourt Santos benoemd tot honorair Consul van België te Praia met als ressort de Kaapverdische Republiek. Bij koninklijke besluiten van 5 oktober 2005 : 1. Werd eervol ontslag uit zijn ambt, op zijn verzoek, verleend aan de heer Tsegay Araya, honorair Consul van België te Asmara.2. Werd de heer Isaac Araya benoemd tot honorair Consul van België te Asmara met als ressort de Staat Erythrea.1. Werd eervol ontslag uit zijn ambt, op zijn verzoek, verleend aan de heer Lieven Steverlynck, honorair Consul van België te Montevideo.2. Werd de heer Filip Steverlynck benoemd tot honorair Consul van België te Montevideo met als ressort de Republiek ten Oosten van Uruguay. Bij koninklijk besluit van 7 december 2005 : 1. Werd eervol ontslag uit haar ambt, op haar verzoek, verleend aan Mevr.Pascale Van Cleemput, honorair Consul van België te Miami. 2. Werd de heer Manuel Molina benoemd tot honorair Consul van België te Miami met als ressort de graafschappen Brevard Broward, Charlotte, Collier, Dade, DeSoto, Glades, Hardee, Hendry, Highlands, Hillsborough, Indian River, Lake, Lee, Manatee, Martin, Monroe, Okeechobee, Orange, Osceola, Palm Beach, Pasco, Pinellas, Polk, Sarasota, St.Lucie en Seminole in de Staat Florida.

Bij koninklijke besluiten van 9 januari 2006 : 1. Werd eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Izzy Rosenfeld, honorair Consul van België te Haïfa.2. Werd de heer Michael Marcovici benoemd tot honorair Consul van België te Haïfa met als ressort de Districten Haïfa en Galilea.1. Werd eervol ontslag uit zijn ambt, op zijn verzoek, verleend aan de heer Daikichiro Toyoda, honorair Consul van België te Nagoya.2. Werd de heer Daikichiro Toyoda ertoe gemachtigd de eretitel van Consul te voeren.3. Werd de heer Tetsuro Toyoda benoemd tot honorair Consult van België te Nagoya met als ressort de prefecturen Yamanashi, Shizuoka, Niigata, Nagano, Toyama, Ishikawa, Fukui, Gifu en Aichi. Bij koninklijk besluit van 1 april 2006 : 1. Werd eervol ontslag uit zijn ambt, op zijn verzoek, met ingang van 1 mei 2003, verleend aan de heer Michel Thoma, honorair Consul van België te Belo Horizonte.2. Werd de heer Piet Van Riet benoemd tot honorair Consul van België te Belo Horizonte met als ressort de Staat Minas Gérais. Bij koninklijke besluiten van 1 mei 2006 : 1. Werd eervol ontslag uit zijn ambt, op zijn verzoek, verleend aan de heer André A.Crispin, honorair Consul-Generaal van België te Houston. 2. Werd de heer André A.Crispin ertoe gemachtigd de eretitel van Consul-Generaal te voeren. 3. Werd eervol ontslag uit zijn ambt, op zijn verzoek, verleend aan de heer Jacques Bouchez, honorair Vice-Consul van België te Houston.4. Werd de heer Jacques Bouchez benoemd tot honorair Consul van België te Houston.5. Werd Mevr.Carine L. Lion benoemd tot honorair Vice-Consul bij en onder het gezag van de Consul van België te Houston. 1. Werd eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Hannes Ehrhardt, honorair Consul van België te Salzburg.2. Werd de heer Hannes Ehrhardt ertoe gemachtigd de eretitel van Consul te voeren.3. Werd de heer Michaël Dewitte benoemd tot honorair Consul van België te Salzburg met als ressort het Land Salzburg.1. Werd eervol ontslag uit zijn ambt, op zijn verzoek, verleend aan de heer Wilhelm von Carlowitz, honorair Consul van België te Dresden.2. Werd de heer Gerhard Fettweis benoemd tot honorair Consul van België te Dresden met als ressort het Land Saksen. Benoemingen Bij koninklijk besluit van 8 februari 2006 werd de heer Herman Olaerts benoemd tot honorair Consul van België te Porte Alegre met als ressort de Staat Rio Grande do Sul.

Bij koninklijk besluit van 14 maart 2006 werd de heer Masaaki Tani benoemd tot honorair Consul van België te Fukuoka met als ressort de prefecturen Fukuoka, Oita, Miyazaki, Kagoshima, Kumamoto, Saga en Nagasaki.

Bij koninklijk besluit van 17 mei 2006 werd Mevr. Carolyn Tweddell benoemd tot honorair Consul van België te Adelaïde met als ressort de Staat Zuid-Australië.

Bij koninklijk besluit van 17 mei 2006 : 1. Werd de heer Jukka Vihanto ertoe gemachtigd de eretitel van Consul te voeren.2. Werd de heer Antti Vihanto benoemd tot honorair Consul van België te Turku met als ressort de regio's Varsinais-Suomi, Satakunta, Pohjanmaa en Keski-Pohjanmaa in de Provincie West-Finland. Ontslagen Bij koninklijk besluit van 14 maart 2006 : 1. Werd eervol ontslag uit zijn ambt, op zijn verzoek, verleend aan de heer François Dresse, honorair Consul-Generaal van België te Port-au-Prince.2. Werd de heer François Dresse, honorair Consul-Generaal van België te Port-au-Prince, ertoe gemachtigd de eretitel van Consul-Generaal te voeren. Bij koninklijk besluit van 1 april 2006 werd aan de heer André Van Hove, honorair Consul van België te Sarajevo, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend.

Ontslagen. - Afschaffingen Bij koninklijk besluit van 21 februari 2006 : 1. Werd aan de heer Malcolm Gatt, honorair Consul van België te Valletta, eervol ontslag uit zijn ambt verleend.2. Werd het Consulaat van België te Valletta afgeschaft. Bij koninklijk besluit van 5 maart 2006 : 1. Werd aan de heer Robert Cartade, honorair Consul van België te Kingston, eervol ontslag uit zijn ambt verleend.2. Werd het Consulaat van België te Kingston afgeschaft. Bij koninklijk besluit van 1 mei 2006 : 1. Werd aan de heer Miguel Colas Piquer, honorair Consul van België te Reus, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend.2. Werd aan Mevr.Josée Buyse-Heldens, honorair Vice-Consul van België te Reus, op haar verzoek, eervol ontslag uit haar ambt verleend. 3. Werd het Consulaat van België te Reus afgeschaft.1. Werd aan de heer Supong Limtanakool, honorair Consul van België te Rayong, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend.2. Werd het Consulaat van België te Rayong afgeschaft. Wijzigingen rechtsgebied Bij koninklijke besluiten van 9 januari 2006 : Werd het ressort van het Consulaat van België te Katowice (Republiek Polen) als volgt vastgesteld : de Voivodias Slaskie, Malopolskie en Opole.

Werd het ressort van het Consulaat van België te Kyoto (Japan) als volgt vastgesteld : de prefecturen Kyoto, Nara, Mie en Shiga.

Bij koninklijk besluit van 10 mei 2006 werd het ressort van het Consulaat van België te Winnipeg als volgt vastgesteld : de provincie Manitoba.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^