Benoeming Door Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 05 juni 2009
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Honoraire Consuls Oprichtingen. - Benoemingen Bij koninklijk besluit van 18 september 2008 : 1. Werd te Lódz een Consulaat van België opgericht met als ressort het voivodschap Lódzkie. 2. Werd de heer Cyril Nockin benoemd tot honorair C Bij koninklij

bron
federale overheidsdienst buitenlandse zaken, buitenlandse handel en ontwikkelingssamenwerking
numac
2009015077
pub.
05/06/2009
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

FEDERALE OVERHEIDSDIENST BUITENLANDSE ZAKEN, BUITENLANDSE HANDEL EN ONTWIKKELINGSSAMENWERKING


Honoraire Consuls Oprichtingen. - Benoemingen Bij koninklijk besluit van 18 september 2008 : 1. Werd te Lódz een Consulaat van België opgericht met als ressort het voivodschap Lódzkie.2. Werd de heer Cyril Nockin benoemd tot honorair Consul van België te Lódz. Bij koninklijk besluit van 28 september 2008 : 1. Werd te Erevan een Consulaat van België opgericht met als ressort de Republiek Armenië.2. Werd de heer Grigor Badiryan benoemd tot honorair Consul van België te Erevan. Ontslagen. - Benoemingen Bij koninklijk besluit van 21 oktober 2008 : 1. Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Charles Didier, honorair Consul van België te Salt Lake City.2. Werd de heer Charles Didier ertoe gemachtigd de eretitel van Consul te voeren.3. Werd de heer Patrick Didier benoemd tot honorair Consul van België te Salt Lake City met als ressort de Staat Utah. Bij koninklijk besluit van 28 november 2008 : 1. Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Vassilios Ikonomou, honorair Consul van België te Patras.2. Werd de heer Andreas Gourgouliatos benoemd tot honorair Consul van België te Patras met als ressort de Peloponnesos, West-Griekenland en de Ionische Eilanden, zonder Korfoe. Bij koninklijk besluit van 12 januari 2009 : 1. Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Charles C.Mulcahy, honorair Consul van België te Milwaukee. 2. Werd de heer Charles C.Mulcahy ertoe gemachtigd de eretitel van Consul te voeren. 3. Werd Mevr.Elisabeth Townsend Bridge benoemd tot honorair Consul van België te Milwaukee met als ressort de Staat Wisconsin.

Bij koninklijk besluit van 1 maart 2009 : 1. Werd, op zijn verzoek, met ingang van 1 oktober 2007, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Walter Hailwax, honorair Consul van België te Windhoek.2. Werd de heer Hans-Bruno Gerdes benoemd tot honorair Consul van België te Windhoek met als ressort de Republiek Namibië. Bij koninklijke besluiten van 16 maart 2009 : 1. Werd, op zijn verzoek, met ingang van 1 februari 2008, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Jean-Christophe Rombaut, honorair Consul van België te Djibouti.2. Werd de heer Philippe Lievin benoemd tot honorair Consul van België te Djibouti met als ressort de Republiek Djibouti.1. Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan Graaf Philippe de Villegas, honorair Consul van België te Marrakech.2. Werd de heer Sâad Berrada Sounni benoemd tot honorair Consul van België te Marrakech met als ressort de drie stadsprefecturen van Marrakech en de provincies El Kelaa, Al Haouz, Chichaoua, Ouarzazate en Zagora. Benoemingen Bij koninklijk besluit van 21 november 2008 werd de heer Pierre Vandebeeck benoemd tot honorair Consul van België te Libreville met als ressort de Gabonese Republiek.

Bij koninklijk besluit van 19 december 2008 werd de heer Jorge Miguel Saade Scaff benoemd tot honorair Consul van België te Guayaquil met als ressort de provincies Azuay, Canar, El Oro, Guayas, Loja, Los Rios, Manabi en de Colon-archipel (Galapagos-eilanden).

Ontslagen Bij koninklijk besluit van 9 september 2008 werd, op zijn verzoek, aan de heer Estefano Isaias Dassum, honorair Consul van België te Guayaquil, eervol ontslag uit zijn ambt verleend.

Bij koninklijk besluit van 28 november 2008 werd aan de heer Jean-Claude Beaujean, honorair Consul van België te Tashkent, eervol ontslag uit zijn ambt verleend.

Ontslag. - Afschaffing Bij koninklijk besluit van 31 oktober 2008 : 1. Werd aan de heer Bruno Brianzoli, honorair Consul van België te Milaan, eervol ontslag uit zijn ambt verleend, met ingang van 17 september 2008 's avonds.2. Werd het Consulaat van België te Milaan met ingang van dezelfde datum afgeschaft. Wijziging rechtsgebied Bij koninklijk besluit van 14 april 2009 werd het ressort van het Consulaat van België te Almaty als volgt vastgesteld : de stad en de Oblast Almaty.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^