Benoemingen
gepubliceerd op 18 juli 2002
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Personeel. - Benoeming Bij koninklijk besluit van 17 april 2002 wordt Mevr. Christel Jacobs benoemd tot rijksambtenaar in de graad van adjunct-adviseur bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken, Centrale diensten, Nederlands taalkader (...) Bij konink

bron
ministerie van binnenlandse zaken
numac
2002000420
pub.
18/07/2002
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

MINISTERIE VAN BINNENLANDSE ZAKEN


Personeel. - Benoeming Bij koninklijk besluit van 17 april 2002 wordt Mevr. Christel Jacobs benoemd tot rijksambtenaar in de graad van adjunct-adviseur (jurist) bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken, Centrale diensten, Nederlands taalkader met ingang van 1 februari 2002.

Bij koninklijk besluit van 17 april 2002 wordt de heer Raf Truyens benoemd tot rijksambtenaar in de graad van adjunct-adviseur (jurist) bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken, Personeel dat ter beschikking wordt gesteld van de provinciegouverneurs, van de adjunct-gouverneur van de provincie Vlaams-Brabant en van de gouverneur en de vice-gouverneur van het administratief arrondissement Brussel-Hoofdstad.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^