Benoemingen
gepubliceerd op 05 maart 2009
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Personeel. - Benoemingen Bij koninklijk besluit van 31 januari 2009 wordt de heer Koenen, Frank, op 1 februari 2009, voor een periode van zes jaar aangesteld als houder van de functie - Operationeel Directeur - operationele directie « Interacti Bij ko

bron
federale overheidsdienst volksgezondheid, veiligheid van de voedselketen en leefmilieu
numac
2009024044
pub.
05/03/2009
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

FEDERALE OVERHEIDSDIENST VOLKSGEZONDHEID, VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN EN LEEFMILIEU


Personeel. - Benoemingen Bij koninklijk besluit van 31 januari 2009 wordt de heer Koenen, Frank, op 1 februari 2009, voor een periode van zes jaar aangesteld als houder van de functie - Operationeel Directeur - operationele directie « Interactie en Bewaking » bij het Centrum voor Onderzoek in Diergeneeskunde en Agrochemie (CODA), bij de Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu.

Bij koninklijk besluit van 31 januari 2009 wordt de heer Imberechts, Hein, op 1 februari 2009, voor een periode van zes jaar aangesteld als houder van de functie - Operationeel Directeur - operationele directie « Bacteriële Ziekten » bij het Centrum voor Onderzoek in Diergeneeskunde en Agrochemie (CODA), bij de overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu.

Bij koninklijk besluit van 31 januari 2009 wordt de heer Pussemier, Luc, op 1 februari 2009, voor een periode van zes jaar aangesteld als houder van de functie - Operationeel Directeur - operationele directie « Chemische Veiligheid van de Voedselketen » bij het Centrum voor Onderzoek in Diergeneeskunde en Agrochemie (CODA), bij de Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu.

Bij koninklijk besluit van 31 januari 2009 wordt de heer Van Den Berg, Thierry, op 1 februari 2009, voor een periode van zes jaar aangesteld als houder van de functie - Operationeel Directeur - operationele directie « Virale ziekten » bij het Centrum voor Onderzoek in Diergeneeskunde en Agrochemie (CODA), bij de Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^