Benoemingen
gepubliceerd op 25 juli 2013
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Personeel. - Honoraire Consuls. - Ontslagen. - Benoemingen Bij koninklijk besluit van 22 januari 2010 : 1. Werd, op zijn verzoek, met ingang van 26 oktober 2006, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Rob H.L. ten HEGGELER, honorai 2. Werd d

bron
federale overheidsdienst buitenlandse zaken, buitenlandse handel en ontwikkelingssamenwerking
numac
2013015170
pub.
25/07/2013
prom.
--
staatsblad
http://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&c(...)
Document Qrcode

FEDERALE OVERHEIDSDIENST BUITENLANDSE ZAKEN, BUITENLANDSE HANDEL EN ONTWIKKELINGSSAMENWERKING


Personeel. - Honoraire Consuls. - Ontslagen. - Benoemingen Bij koninklijk besluit van 22 januari 2010 : 1. Werd, op zijn verzoek, met ingang van 26 oktober 2006, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Rob H.L. ten HEGGELER, honorair Consul van België te Rotterdam. 2. Werd de heer Dirk Pieter Manliffe VERBEEK benoemd tot honorair Consul van België te Rotterdam met als ressort het gedeelte van de Provincie Zuid-Holland gelegen ten zuiden van de zuidelijke grens van de kantons Delft en Alphen aan den Rijn. Bij koninklijk besluit van 19 mei 2010 : 1. Werd, op haar verzoek, eervol ontslag uit haar ambt verleend aan Mevr.Perihan ATAMAN INCI, honorair Consul van België te Antalya. 2. Werd Mevr.Ece TONBUL KILIT benoemd tot honorair Consul van België te Antalya met als ressort de Provincies Isparta, Burdur en Antalya.

Bij koninklijk besluit van 5 juli 2010 : 1. Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Alan MARCUSE, honorair Consul van België te Boston.2. Werd de heer Jacques LONGERSTAEY benoemd tot honorair Consul van België te Boston met als ressort de Staten Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island en Vermont. Bij koninklijke besluiten van 5 december 2011 : 1. Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Carlo DORE, honorair Consul van België te Cagliari.2. Werd de heer Carlo DORE ertoe gemachtigd de eretitel van Consul te voeren.3. Werd de heer Giovanni DORE benoemd tot honorair Consul van België te Cagliari met als ressort de Provincies Cagliari, Nuoro en Sassari op Sardinië.1. Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Raymond NAZAR, honorair Consul van België te Durban.2. Werd de heer Marc NAZAR benoemd tot honorair Consul van België te Durban met als ressort de Provincies Kwazulu-Natal en The Free State.1. Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Hans Peter PETERS, honorair Consul van België te Frankfurt.2. Werd Mevr.Ute RAAB benoemd tot honorair Consul van België te Frankfurt met als ressort het Land Hessen. 1. Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Hugo SANNEN, honorair Consul van België te Lagos.2. Werd de heer Koen MESTDAGH benoemd tot honorair Consul van België te Lagos met als ressort de Staten Lagos, Ogun, Ondo, Delta, Bayelsa, Rivers, Akwa Ibom en Cross River.1. Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Henrik HEY, honorair Vice-Consul van België te Nuuk.2. Werd de heer Jens PAULSEN benoemd tot honorair Consul van België te Nuuk met als ressort Groenland.1. Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Ricardo FABREGA, honorair Consul van België te Panama.2. Werd de heer Ricardo FABREGA ertoe gemachtigd de eretitel van Consul te voeren.3. Werd de heer Juan Felipe PITTY benoemd tot honorair Consul van België te Panama met als ressort de Republiek Panama.1. Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Magnus GUNNARSSON, honorair Consul van België te Reykjavik.2. Werd de heer Magnus MAGNUSSON benoemd tot honorair Consul van België te Reykjavik met als ressort de Republiek IJsland. Bij koninklijk besluit van 10 januari 2012 : 1. Werd, op zijn verzoek, met ingang van 3 februari 2011, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Michaël DEWITTE, honorair Consul van België te Salzburg.2. Werd Mevr.Andrea BERGER benoemd tot honorair Consul van België te Salzburg met als ressort het Land Salzburg.

Bij koninklijk besluit van 18 januari 2012 : 1. Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Michel BRISON, honorair Consul van België te Lomé.2. Werd de heer Michel BRISON ertoe gemachtigd de eretitel van Consul te voeren.3. Werd Mevr.Béatrice KOCKELMANN benoemd tot honorair Consul van België te Lomé met als ressort de Republiek Togo.

Ontslagen Bij koninklijk besluit van 19 mei 2010 : 1. Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Edward HOGENBOOM, honorair Consul van België te Paramaribo.2. Werd de heer Edward HOGENBOOM ertoe gemachtigd de eretitel van Consul te voeren. Bij koninklijke besluiten van 26 augustus 2010 : Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Bruce McKenzie CURRIE, honorair Consul van België te Khartoem.

Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Hervé KELECOM, honorair Consul van België te Nassau.

Werd, op haar verzoek, eervol ontslag uit haar ambt verleend aan Mevr.

Catharina M.C. DRUANT DA SILVA, honorair Consul van België te Salvador.

Bij koninklijk besluit van 14 april 2011 : Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Ricardo BORGE KOVAL honorair Consul van België te Cartagena (Republiek Colombia).

Bij koninklijk besluit van 12 mei 2011 : 1. Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Piere CARLIER, honorair Consul-Generaal van België te Valencia.2. Werd de heer Pierre CARLIER ertoe gemachtigd de eretitel van Consul-Generaal te voeren. Bij koninklijk besluit van 29 juli 2011 : Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Pierre VAN OSSELAER, honorair Consul van België te Perth.

Bij koninklijk besluit van 28 augustus 2011 : 1. Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Man-Sik CHOI, honorair Consul van België te Pusan.2. Werd de heer Man-Sik CHOI ertoe gemachtigd de eretitel van Consul te voeren. Bij koninklijk besluit van 1 september 2011 : Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Alain ANDRIES, honorair Consul van België te Zadar, met ingang van 19 mei 2009.

Bij koninklijk besluit van 12 oktober 2011 : Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Serge BREMAUD, honorair Consul van België te Bangui, met ingang van 15 mei 2009.

Bij koninklijke besluiten van 24 oktober 2011 : Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Pieter Willem de BLIECK, honorair Consul van België te Amsterdam.

Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Johannes Cornelis PEIJS, honorair Consul van België te Roosendaal.

Bij koninklijk besluit van 24 april 2012 : Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Michael SPECTOR, honorair Consul van België te San Juan de Puerto Rico.

Bij koninklijk besluit van 1 juli 2012 : Werd, op haar verzoek, eervol ontslag uit haar ambt verleend aan Mevr.

Muriel LEGROS, honorair Consul van België te N'Djaména, met ingang van 4 december 2008.

Benoemingen Bij koninklijke besluiten van 5 december 2011 : Werd de heer Raymond W. ABOUD benoemd tot honorair Consul van België te Freetown met als ressort Sierra Leone.

Werd de heer Hugo MINDERHOUD benoemd tot honorair Consul van België te Tashkent met als ressort de Republiek Oezbekistan.

Bij koninklijk besluit van 23 februari 2012 : Werd de heer Rushdi Abdalla HAMID ABDALLA benoemd tot honorair Consul van België te Khartoem met als ressort de Republiek Sudan.

Bij koninklijk besluit van 11 april 2012 : Werd de heer Andreas MEIER benoemd tot honorair Consul van België te Hannover met als ressort het Land Nedersaksen.

Bij koninklijk besluit van 4 mei 2012 : Werd de heer Peter ROAEN benoemd tot honorair Consul van België te Perth met als ressort de Staat West-Australië.

Bij koninklijk besluit van 17 juli 2012 : Werd Mevr. Simone LEJOUR ARAUJO benoemd tot honorair Consul van België te Cartagena met als ressort de Departementen Bolivar, Córdoba en Sucre.

Ontslag. - Afschaffing Bij koninklijk besluit van 19 juli 2012 : 1. Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Peter ALEXANDER, honorair Consul van België te Dover, vanaf 31 augustus 2012 's avonds.2. Werd de heer Peter ALEXANDER ertoe gemachtigd de eretitel van Consul te voeren.3. Werd het Consulaat van België te Dover afgeschaft. Afschaffingen Bij koninklijk besluit van 4 maart 2010 werd het Consulaat van België te Piraeus afgeschaft.

Bij koninklijk besluit van 19 januari 2012 werd het Consulaat van België te Katowice afgeschaft.

Ontslag. - Wijziging ressort Bij koninklijk besluit van 29 november 2010 : 1. Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Michel REDOUTE, honorair Consul van België te Katowice.2. Werd het ressort van het Consulaat van België te Katowice als volgt vastgesteld : de voivodschappen Slaskie en Opole. Oprichting. - Benoeming. - Wijziging ressort Bij koninklijk besluit van 12 juni 2012 : 1. Werd te Galway een Consulaat van België opgericht met als ressort de Graafschappen Mayo, Sligo, Leitrim, Roscommon, Galway en Donegal.2. Werd de heer John COYLE benoemd tot honorair Consul van België te Galway.3. Werd het ressort van het Consulaat van België te Limerick als volgt vastgesteld : de Graafschappen Limerick, Clare en Offaly. Oprichtingen. - Benoemingen Bij koninklijk besluit van 21 januari 2010 : 1. Werd te Harare een Consulaat van België opgericht met als ressort de Republiek Zimbabwe.2. Werd de heer Jean GONÇALVES benoemd tot honorair Consul van België te Harare. Bij koninklijk besluit van 3 februari 2010 : 1. Werd te Ulaanbaatar een Consulaat van België opgericht met als ressort Mongolië.2. Werd de heer Joel CACHET benoemd tot honorair Consul van België te Ulaanbaatar. Bij koninklijk besluit van 19 mei 2010 : 1. Werd te Adana een Consulaat van België opgericht met als ressort de Provincies Mersin, Adana, Osmanye en Hatay.2. Werd de heer Hasan Selami PAKYUREK benoemd tot honorair Consul van België te Adana. Bij koninklijke besluiten van 5 december 2011 : 1. Werd te Greenwich een Consulaat van België opgericht met als ressort de Staat Connecticut.2. Werd de heer François M.DE VISSCHER benoemd tot honorair Consul van België te Greenwich. 1. Werd te La Paz een Consulaat van België opgericht met als ressort La Paz, Oruro, Tarija, Potosí, Cochabamba en Chuquisaca.2. Werd de heer Alfonso LOPEZ DEL SOLAR ARCE benoemd tot honorair Consul van België te La Paz.1. Werd te Vientiane een Consulaat van België opgericht met als ressort de Democratische Volksrepubliek van Laos.2. Werd de heer Jean-Marie HOSPIED benoemd tot honorair Consul van België te Vientiane.1. Werd te Zanzibar een Consulaat van België opgericht met als ressort Zanzibar.2. Werd de heer Luc VERSCHELDEN benoemd tot honorair Consul van België te Zanzibar. Bij koninklijk besluit van 19 januari 2012 : 1. Werd te Krakau een Consulaat van België opgericht met als ressort de Voivodschappen Malopolska en Podkarpackie.2. Werd de heer Wojciech MALINOWSKI benoemd tot honorair Consul van België te Krakau. Bij koninklijk besluit van 15 februari 2012 : 1. Werd te Hurghada een Consulaat van België opgericht met als ressort het gouvernoraat van de Rode Zee.2. Werd de heer Christophe LAMBRECHT benoemd tot honorair Consul van België te Hurghada. Bij koninklijk besluit van 26 mei 2012 : 1. Werd te Thimphu een Consulaat van België opgericht met als ressort het Koninkrijk Bhutan.2. Werd de heer Wangchuk DORJI benoemd tot honorair Consul van België te Thimphu. Wijzigingen ressort Bij koninklijke besluiten van 22 maart 2010 : Werd het ressort van het Consulaat van België te Cancún als volgt vastgesteld : de Staten Campeche, Quintana Roo en Yucatàn.

Werd het ressort van het Consulaat van België te Puebla als volgt vastgesteld : de Staten Guerrero, Hidalgo, Puebla en Tlaxcala.

Werd het ressort van het Consulaat van België te Veracruz als volgt vastgesteld : de Staten Chiapas, Oaxaca, Tabasco en Veracruz.

Bij koninklijke besluiten van 6 april 2010 : Werd het ressort van het Consulaat van België te Guadalajara als volgt vastgesteld : de Staten Aguascalientes, Colima, Guanajuato, Michoacàn, Nayarit, Querétaro, San Luis Potosí en Zacatecas.

Werd het ressort van het Consulaat van België te Monterrey als volgt vastgesteld : de Staten Coahuila, Durango, Nuevo León en Tamaulipas.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^