Benoemingen
gepubliceerd op 08 april 2015

Personeel. - Benoemingen Bij koninklijk besluit van 4 maart 2015, dat uitwerking heeft met ingang van 1 juni 2013, wordt de heer Frank A.M.M.A. CALLEBAUT, financieel en administratief deskundige bij de FOD Financiën, er benoemd in de klasse A2 - Bij be

bron
federale overheidsdienst financien
numac
2015003134
pub.
08/04/2015
prom.
--
staatsblad
http://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&c(...)
Document Qrcode

FEDERALE OVERHEIDSDIENST FINANCIEN


Personeel. - Benoemingen Bij koninklijk besluit van 4 maart 2015, dat uitwerking heeft met ingang van 1 juni 2013, wordt de heer Frank A.M.M.A. CALLEBAUT, financieel en administratief deskundige bij de FOD Financiën, er benoemd in de klasse A2 - eerste attaché van financiën.

Bij beslissing van de Voorzitter van het Directiecomité van 16 maart 2015, die uitwerking heeft met ingang van 1 juni 2013, wordt de heer Frank A.M.M.A. CALLEBAUT, eerste attaché van financiën, aangewezen in een betrekking bij de Algemene Diensten van het Algemeen Secretariaat.

De administratieve standplaats van betrokkene is Brussel-centrale diensten.

Bij koninklijk besluit van 4 maart 2015, dat uitwerking heeft met ingang van 1 juni 2013, wordt de heer Jean-Paul A. VAN CAENEGEM, inspecteur bij een fiscaal bestuur bij de FOD Financiën, er benoemd in de klasse A2 - eerste attaché van financiën.

Bij beslissing van de Voorzitter van het Directiecomité van 16 maart 2015, die uitwerking heeft met ingang van 1 juni 2013, wordt de heer Jean-Paul A. VAN CAENEGEM, eerste attaché van financiën, aangewezen in een betrekking bij de Algemene Diensten van het Algemeen Secretariaat.

De administratieve standplaats van betrokkene is Brussel-centrale diensten.

Bij koninklijk besluit van 4 maart 2015, dat uitwerking heeft met ingang van 1 juni 2013, wordt de heer Frederik L.V. PARDON, inspecteur bij een fiscaal bestuur bij de FOD Financiën, er benoemd in de klasse A2 - eerste attaché van financiën.

Bij beslissing van de Voorzitter van het Directiecomité van 16 maart 2015, die uitwerking heeft met ingang van 1 juni 2013, wordt de heer Frederik L.V. PARDON, eerste attaché van financiën, aangewezen in een betrekking bij de Algemene Diensten van het Algemeen Secretariaat. De administratieve standplaats van betrokkene is Brussel-centrale diensten.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^