Bericht Van Selor
gepubliceerd op 23 oktober 2009
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Selectie via de Interne Markt van een Franstalige adviseur Business Process (klasse A3) voor FEDICT (MFG09063). - Erratum Deze selectie is reeds verschenen in het Belgisch Staatsblad van 28 september 2009. De toelaatbaarheidvereisten wer(...) Opgepas

bron
selor - selectiebureau van de federale overheid
numac
2009204833
pub.
23/10/2009
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

SELOR - SELECTIEBUREAU VAN DE FEDERALE OVERHEID


Selectie via de Interne Markt van een Franstalige adviseur Business Process (m/v) (klasse A3) voor FEDICT (MFG09063). - Erratum Deze selectie is reeds verschenen in het Belgisch Staatsblad van 28 september 2009. De toelaatbaarheidvereisten werden gewijzigd Opgepast ! Voor deze selectie kan u alleen solliciteren als u een federale statutaire ambtenaar bent.

Toelaatbaarheidsvereisten : U bent benoemd in de klasse A3 of u hebt minimum vier jaar anciënniteit in de klasse A2 of zes jaar in de klasse A1.

Geen enkele andere deelnemingsvoorwaarde is vereist.

De gedetailleerde functiebeschrijving en vereisten vindt u op de website van SELOR : www.selor.be, onder de rubriek "Vacatures > Interne Markt".

De selectie is opnieuw gepubliceerd tot 6 november 2009.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^