Bericht Van Selor
gepubliceerd op 16 januari 2013
Justitie digitaliseren: Call to Contribution

Vergelijkende selectie van Franstalige sociale controleurs (niveau B) voor de Fonds voor Arbeidsongevallen (AFG12252) Na de selectie wordt een lijst met maximum 15 geslaagden aangelegd, die twee jaar geldig blijft. Er wordt ook een bi(...) Toelaatbaarh

bron
selor - selectiebureau van de federale overheid
numac
2013200128
pub.
16/01/2013
prom.
--
staatsblad
http://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&c(...)
Document Qrcode

SELOR - SELECTIEBUREAU VAN DE FEDERALE OVERHEID


Vergelijkende selectie van Franstalige sociale controleurs (m/v) (niveau B) voor de Fonds voor Arbeidsongevallen (AFG12252) Na de selectie wordt een lijst met maximum 15 geslaagden aangelegd, die twee jaar geldig blijft.

Er wordt ook een bijzondere lijst opgesteld van de personen met een handicap die geslaagd zijn. De personen met een handicap die zijn opgenomen in de bijzondere lijst, blijven hun rangschikking behouden zonder beperking in de tijd.

Toelaatbaarheidsvereisten : Vereiste diploma's op de uiterste inschrijvingsdatum : • hoger onderwijs van het korte type (bv. graduaat/professionele bachelor, regent) afgeleverd door een Belgische hogeschool in de studiegebieden economie of sociale wetenschappen.

Solliciteren kan tot 29 januari 2013 via www.selor.be De gedetailleerde functiebeschrijving (jobinhoud, selectieprocedure,...) kan u verkrijgen bij SELOR (via de infolijn 0800-505 54) of op www.selor.be

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^