Bericht Van Selor
gepubliceerd op 24 april 2014
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Vergelijkende selectie van Franstalige administratief assistenten (m/v) (niveau C) voor de Waalse Overheidsdienst en enkele instellingen van openbaar nut van het Waals Gewest Na de selectie wordt een lijst met maximum 600 geslaagden (...) Toelaatbaarhe

bron
selor - selectiebureau van de federale overheid
numac
2014202616
pub.
24/04/2014
prom.
--
staatsblad
http://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&c(...)
Document Qrcode

SELOR - SELECTIEBUREAU VAN DE FEDERALE OVERHEID


Vergelijkende selectie van Franstalige administratief assistenten (AFW14001) (m/v) (niveau C) voor de Waalse Overheidsdienst en enkele instellingen van openbaar nut van het Waals Gewest Na de selectie wordt een lijst met maximum 600 geslaagden aangelegd, die vier jaren geldig blijft.

Toelaatbaarheidsvereisten : Vereiste diploma's op de uiterste inschrijvingsdatum : Alle diploma's of getuigschriften die toegang geven tot niveau C : • Getuigschrift uitgereikt na het slagen met vrucht van het zesde leerjaar van het secundair onderwijs of kwalificatiegetuigschrift van dit zesde leerjaar. • Getuigschrift van hoger secundair onderwijs of bekwaamheidsdiploma dat toegang verleent tot het hoger onderwijs. • Diploma uitgereikt na het slagen voor het examen bedoeld in art. 5 van de wetten op het toekennen van de academische graden. • Diploma of getuigschrift van het hoger secundair onderwijs voor sociale promotie, afgeleverd na een cyclus van tenminste zevenhonderd vijftig lestijden.

Ook laatstejaarsstudenten van het academiejaar 2013-2014 zijn toegelaten tot de selectie. Als u slaagt voor de selectie kunt u pas in dienst treden als u het vereiste diploma hebt behaald.

Solliciteren kan tot 8 mei 2014 via www.selor.be De functiebeschrijving (jobinhoud, selectieprocedure,...) kunt u bekomen bij SELOR : infolijn 0800-505 55 of via www.selor.be

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^