Bericht Van Selor
gepubliceerd op 15 juni 2018
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Vergelijkende selectie van Nederlandstalige Adviseurs-generaal Studiedienst (klasse A4), voor de Stafdienst BEO voor de FOD Financiën. - Selectienummer : ANG18059 Solliciteren kan tot 2/07/2018 via www.selor.be De gedetailleerde funct(...) Geef het se

bron
selor - selectiebureau van de federale overheid
numac
2018203159
pub.
15/06/2018
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

Numac : 2018203159

SELOR - SELECTIEBUREAU VAN DE FEDERALE OVERHEID


Vergelijkende selectie van Nederlandstalige Adviseurs-generaal Studiedienst (m/v/x) (klasse A4), voor de Stafdienst BEO voor de FOD Financiën. - Selectienummer : ANG18059 Solliciteren kan tot 2/07/2018 via www.selor.be De gedetailleerde functiebeschrijving (jobinhoud, deelnemingsvoorwaarden, selectieprocedure,...) kan u verkrijgen bij Selor via www.selor.be Geef het selectienummer in via de zoekmotor om de selectie terug te vinden.

Na de selectie wordt een lijst met maximum 10 geslaagden aangelegd, zonder rangschikking, en bestaat uit de kandidaten die het meest aansluiten bij de functiebeschrijving en het competentieprofiel. Deze lijst wordt door Selor verstuurd naar de afgevaardigde bestuurder van de FOD Financiën die de finale beslissing neemt.

Naast deze lijst van geslaagden wordt een bijzondere lijst opgesteld (die 4 jaar geldig blijft) van de personen met een handicap die geslaagd zijn.


begin


Publicatie : 2018-06-

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^