Bericht Van Selor
gepubliceerd op 19 oktober 2018
Justitie digitaliseren: Call to Contribution

Vergelijkende selectie van Nederlandstalige IT Architecten (niveau A2), voor de FOD Beleid & Ondersteuning. - Selectienummer : ANG18240 Solliciteren kan tot 2/11/2018 via www.selor.be De gedetailleerde functiebeschrijving (jobinho(...) Geef het selecti

bron
selor - selectiebureau van de federale overheid
numac
2018205374
pub.
19/10/2018
prom.
--
staatsblad
http://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&c(...)
Document Qrcode

Numac : 2018205374

SELOR - SELECTIEBUREAU VAN DE FEDERALE OVERHEID


Vergelijkende selectie van Nederlandstalige IT Architecten (m/v/x) (niveau A2), voor de FOD Beleid & Ondersteuning. - Selectienummer : ANG18240 Solliciteren kan tot 2/11/2018 via www.selor.be De gedetailleerde functiebeschrijving (jobinhoud, deelnemingsvoorwaarden, selectieprocedure,...) kan u verkrijgen bij Selor via www.selor.be Geef het selectienummer in via de zoekmotor om de selectie terug te vinden.

De lijst van geslaagden, zonder rangschikking, bestaat uit de kandidaten die het meest aansluiten bij de functiebeschrijving en het competentieprofiel. Deze lijst wordt door Selor verstuurd naar de afgevaardigde bestuurder van de FOD Beleid & Ondersteuning die de finale beslissing neemt.

Naast deze lijst van geslaagden wordt een bijzondere lijst opgesteld (die 4 jaar geldig blijft) van de personen met een handicap die geslaagd zijn.


begin


Publicatie : 2018-10-

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^