Bericht
gepubliceerd op 16 januari 2013
Justitie digitaliseren: Call to Contribution

Ontwerp van Gewestelijk Parkeerbeleidsplan Bericht van openbaar onderzoek De Brusselse Hoofdstedelijke Regering heeft op 20 december 2012 Het Ontwerp van Gewestelijk Parkeerbeleidsplan in eerste lezing goedgekeurd. Om iedereen de kans te geve Tijdens de

bron
brussels hoofdstedelijk gewest
numac
2013031021
pub.
16/01/2013
prom.
--
staatsblad
http://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&c(...)
Document Qrcode

BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST


Ontwerp van Gewestelijk Parkeerbeleidsplan Bericht van openbaar onderzoek De Brusselse Hoofdstedelijke Regering heeft op 20 december 2012 Het Ontwerp van Gewestelijk Parkeerbeleidsplan in eerste lezing goedgekeurd. Om iedereen de kans te geven om het plan in te kijken en er zijn of haar mening over te geven, zal het Brussels Hoofdstedelijk Gewest een openbaar onderzoek organiseren. Dat onderzoek loopt van 21 januari tot 21 maart 2013.

Tijdens de duur van dit openbaar onderzoek is het ontwerp van Gewestelijk Parkeerbeleidsplan raadpleegbaar in elk van de 19 gemeentehuizen van het Brusselse Hoofdstedelijk Gewest. Het plan is ook consulteerbaar op www.mobielbrussel.be/parkeerbeleidsplan Burgers met vragen kunnen die stellen via het groene nummer 0800 94 001, alle werkdagen van 9 uur tot 12 uur en van 14 uur tot 16 uur, ofwel via mobielbrussel@mbhg.irisnet.be Wie wil reageren, kan zijn suggesties kwijt in de hiertoe voorziene brievenbus in de bovenvermelde gemeentehuizen, kan e-mailen naar mobielbrussel@mbhg.irisnet of schrijven naar Mobiel Brussel - Gewestelijk Parkeerbeleidsplan, Vooruitgangstraat 80, bus 1, 1035 Brussel.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^