Bericht
gepubliceerd op 31 juli 2020
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Bericht van vastgoedprospectie voor een gebouw om er het semidynamische archief en een erfgoeddepot voor Urban.brussels in onder te brengen De Gewestelijk Overheidsdienst Brussel Stedenbouw en Erfgoed (Urban.brussels) wil een in het Brusse(...)

bron
brussels hoofdstedelijk gewest
numac
2020015265
pub.
31/07/2020
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

Numac : 2020015265

BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST


Bericht van vastgoedprospectie voor een gebouw om er het semidynamische archief en een erfgoeddepot voor Urban.brussels in onder te brengen De Gewestelijk Overheidsdienst Brussel Stedenbouw en Erfgoed (Urban.brussels) wil een in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest gelegen vastgoed met een vloeroppervlakte van 4.600 m2 huren.

Daartoe heeft het een vastgoedprospectie gelanceerd die gericht is op de vastgoedmarkt en waarvan de voorwaarden worden gepubliceerd op de website www.urban.brussels.

De voorstellen moeten ten laatste op vrijdag 7 augustus 2020, om 17 uur via e-mail verzonden worden (in Word-formaat en ondertekende PDF-versie) naar Mevr. Bety WAKNINE, directrice-generaal, naar het volgende adres: building@urban.brussels.

Particulieren, professionelen, overheden en organisaties die geïnteresseerd zijn in deelname aan deze procedure en die nadere informatie wensen, worden verzocht contact op te nemen met Frédéric DAUW (fdauw@urban.brussels, 02-432 83 96) van de directie Facilities.


begin


Publicatie : 2020-07-

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^