Beschikking Van De Arbeidsrechtbank
gepubliceerd op 02 februari 1999
Justitie digitaliseren: Call to Contribution

Arbeidsrechtbank te Leuven Bij beschikking van 21 maart 1997 werd de heer Frans, Edward, rechter in sociale zaken, als zelfstandige, bij de arbeidsrechtbank te Leuven, door de voorzitter van deze rechtbank aangewezen, vanaf 21 maart 1997, om he Arbeidsr

bron
ministerie van middenstand en landbouw
numac
1998016336
pub.
02/02/1999
prom.
--
staatsblad
http://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&c(...)
Document Qrcode

MINISTERIE VAN MIDDENSTAND EN LANDBOUW


Arbeidsrechtbank te Leuven Bij beschikking van 21 maart 1997 werd de heer Frans, Edward, rechter in sociale zaken, als zelfstandige, bij de arbeidsrechtbank te Leuven, door de voorzitter van deze rechtbank aangewezen, vanaf 21 maart 1997, om het ambt van plaatsvervangend magistraat uit te oefenen tot hij de leeftijd van 70 jaar heeft bereikt.

Arbeidsrechtbanken te Namen en te Dinant Bij beschikking van 18 november 1996 werd Mevr. Absil, Marie-Thérèse, rechter in sociale zaken, als zelfstandige, bij de arbeidsrechtbanken te Namen en te Dinant, door de voorzitter van deze rechtbanken aangewezen om het ambt van plaatsvervangend magistraat uit te oefenen tot zij de leeftijd van 70 jaar heeft bereikt.

Bij beschikking van 18 november 1996 werd de heer Stienon, Fernand, rechter in sociale zaken, als zelfstandige, bij de arbeidsrechtbanken te Namen en te Dinant, door de voorzitter van deze rechtbanken aangewezen om het ambt van plaatsvervangend magistraat uit te oefenen tot hij de leeftijd van 70 jaar heeft bereikt.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^