Besluit Van De Brusselse Hoofdstedelijke Regering
gepubliceerd op 03 maart 1999
Justitie digitaliseren: Call to Contribution

Bescherming van het erfgoed Inschrijving op de bewaarlijst als monument Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 10 september 1998 worden ingeschreven op de bewaarlijst als monument, omwille van hun artistieke en historische wa Bij besl

bron
ministerie van het brussels hoofdstedelijk gewest
numac
1998031506
pub.
03/03/1999
prom.
--
staatsblad
http://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&c(...)
Document Qrcode

MINISTERIE VAN HET BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST


Bescherming van het erfgoed Inschrijving op de bewaarlijst als monument Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 10 september 1998 worden ingeschreven op de bewaarlijst als monument, omwille van hun artistieke en historische waarde, de straatgevel en de bedaking van de voormalige « Magnéto Belge » en de volgende delen van het interieur : de montagehal en de technische lift voor wat het industriële deel van nr. 123 betreft; de vestibule, de hal en het trappenhuis evenals de directiekantoren op de eerste verdieping, hierbij inbegrepen het meubilair onroerend door bestemming voor wat het directiegedeelte van nr. 127 betreft, gelegen van het pand Marconistraat 123-127 te Vorst, bekend ten kadaster te Vorst, 3de afdeling, sectie B, 4de blad, perceel nr. 44a7.

Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 1 oktober 1998, worden ingeschreven op de bewaarlijst als monument, omwille van hun historische en esthetische waarde, de gevels, de bedaking, de oorspronkelijke dragende structuren en bepaalde delen van het interieur : vestibule en trappenhuis van de eretrap, parketten, plafonds met lijstwerk, schouwen en oorspronkelijk houtwerk en hang en sluitwerk van het Instrumentenmuseeum gelegen Kleine Zavel 16 en 17 te Brussel, bekend ten kadaster te Brussel, 7de afdeling, sectie H, 6de blad, perceel nr. 1055e.

Bij besluit van de Brusselse Hofdstedelijke Regering van 1 oktober 1998, worden ingeschreven op de bewaarlijst als monument, omwille van hun historische en esthetische waarde, de gevels en bedaking, de hekken, het perron, de voorhal, de hal, het trappenhuis, het salon op de begane grond alsook de ruimte die uitloopt op de erker, al het houtwerk en alle glasramen van het pand gelegen Vergotestraat 36, te Sint-Lambrechts-Woluwe, bekend ten kadaster te Sint-Lambrechts-Woluwe, 3de afdeling, sectie D, 5de blad, perceel nr. 156 W10.

Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 1 oktober 1998 wordt ingeschreven op de bewaarlijst als monument, omwille van haar historische, esthetische en technische waarde, het geheel van de watertoren, met uitzondering van de binnenkant van de kuip, gelegen Marconistraat 167, te Vorst, bekend ten kadaster te Vorst, 3e afdeling, sectie B, 4e blad, perceel nr. 37w5.

Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 8 oktober 1998 wordt ingeschreven op de bewaarlijst als monument, omwille van haar historische en esthetische waarde, de winkelpui van het gebouw gelegen Dekenijstraat 85, te Ukkel, bekend ten kadaster te Ukkel, 1e afdeling, sectie B, 1e blad, perceel nr. 28 B3.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^