Besluit Van De Brusselse Hoofdstedelijke Regering
gepubliceerd op 10 februari 2000
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Bescherming van het erfgoed Instelling van de procedure tot inschrijving op de bewaarlijst als monument Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 10 november 1999 wordt ingesteld de procedure tot inschrijving op de bewaarlijs (...)

bron
ministerie van het brussels hoofdstedelijk gewest
numac
2000031014
pub.
10/02/2000
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

MINISTERIE VAN HET BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST


Bescherming van het erfgoed Instelling van de procedure tot inschrijving op de bewaarlijst als monument Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 10 november 1999 wordt ingesteld de procedure tot inschrijving op de bewaarlijst als monument, van de straatgevels, de achtergevels, de bedakingen, evenals van een aantal delen van het interieur (vestibule, trappenhuis, vertrekken vooraan, middenin en achterin op de benedenverdieping) van de gekoppelde huizen gelegen Carolystraat nrs. 23-25, te Elsene, omwille van hun historische, esthetische en artistieke waarde, bekend ten kadaster te Elsene, 2e afdeling, sectie A, 1e blad, perceel nr. 8C4.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^