Besluit Van De Brusselse Hoofdstedelijke Regering
gepubliceerd op 13 oktober 2001
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Bestuur voor Ruimtelijke Ordening en Huisvesting. - Stad Brussel. Bijzonder bestemmingsplan. - Gedeeltelijke wijziging voor openbaar nut Een besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 7 juni 2001 beslist tot de gedeeltelijke wijziging Aan de

bron
ministerie van het brussels hoofdstedelijk gewest
numac
2001031360
pub.
13/10/2001
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

MINISTERIE VAN HET BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST


Bestuur voor Ruimtelijke Ordening en Huisvesting. - Stad Brussel.

Bijzonder bestemmingsplan. - Gedeeltelijke wijziging voor openbaar nut Een besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 7 juni 2001 beslist tot de gedeeltelijke wijziging, wegens openbaar nut, van het bijzonder bestemmingsplan nr. 60-08 "Antwerpen-Alhambra" van de stad Brussel, goedgekeurd door besluit van de Executieve van 12 november 1992, om het bouwen, door de Franse Gemeenschap, van een gebouw, bestemd voor de Nationale Schouwburg, gelegen Jacqmainlaan nr. 103-119 en Sint-Pietersstraat nr. 26-46, mogelijk te maken.

Aan de stad Brussel wordt gevraagd om een basisdossier aan de goedkeuring van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering voor te leggen binnen een termijn van vijtien maanden volgend op de betekening van deze beslissing.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^