Besluit Van De Brusselse Hoofdstedelijke Regering
gepubliceerd op 28 maart 2002
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Bescherming van het erfgoed Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 20 september 2001, worden beschermd als g(...)

bron
ministerie van het brussels hoofdstedelijk gewest
numac
2002031104
pub.
28/03/2002
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

MINISTERIE VAN HET BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST


Bescherming van het erfgoed Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 20 september 2001, worden beschermd als geheel, omwille van hun historische, esthetische, artistieke waarde, de gevels, de bedakingen, alsook bepaalde delen van de interieurs, met name : nr. 6 : overwelfde kelder, de binnenstructuren, de draagmuren, gemene muren, de zolders en het dakgebinte van het hoofdgebouw en de gevels en bedakingen van het achterhuis; nrs. 8-10 : gemene muur met nr. 6 en gevels en bedakingen van het achterhuis; nr. 12 : overblijvende gewelf van de kelder, de balklagen op de verdiepingen, gemene muren en het dakgebinte van de gebouwen gelegen Hoedenmakersstraat 6-12, te Brussel, bekend ten kadaster te Brussel, 1e afdeling, sectie A, 3e blad, percelen nrs. 198c, 1197a en 1196a.

Voor de raadpleging van de tabel, zie beeld

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^