Besluit Van De Brusselse Hoofdstedelijke Regering
gepubliceerd op 18 december 2006
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Benoemingen bij de Brusselse Hoofdstedelijke Dienst voor Brandweer en Dringende Medische Hulp Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 8 december 2005, wordt Mevr. An De Bondt in vast verband benoemd, in de hoedanigheid van Bij beslui

bron
ministerie van het brussels hoofdstedelijk gewest
numac
2006031620
pub.
18/12/2006
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

MINISTERIE VAN HET BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST


Benoemingen bij de Brusselse Hoofdstedelijke Dienst voor Brandweer en Dringende Medische Hulp Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 8 december 2005, wordt Mevr. An De Bondt in vast verband benoemd, in de hoedanigheid van attaché, bij de Brusselse Hoofdstedelijke Dienst voor Brandweer en Dringende Medische Hulp, met ingang van 1 maart 2005, in de Nederlandstalig taalrol.

Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 8 december 2005, wordt de heer Johan Schoups in vast verband benoemd, in de hoedanigheid van attaché, bij de Brusselse Hoofdstedelijke Dienst voor Brandweer en Dringende Medische Hulp, met ingang van 1 september 2005, in de Nederlandstalig taalrol.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^