Besluit Van De Regering Van De Franse Gemeenschap
gepubliceerd op 26 juni 2007
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Cel voor de programmatie van dringende werken. - Benoeming Bij besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 30 maart 2007 wordt artikel 1 van het besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 8 oktober 2004 tot benoeming van de De heer

bron
ministerie van de franse gemeenschap
numac
2007201833
pub.
26/06/2007
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

MINISTERIE VAN DE FRANSE GEMEENSCHAP


Cel voor de programmatie van dringende werken. - Benoeming Bij besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 30 maart 2007 wordt artikel 1 van het besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 8 oktober 2004 tot benoeming van de leden van de Cel voor de programmatie van dringende werken als volgt gewijzigd : De heer Eric Thiebaut wordt benoemd tot lid vertegenwoordiger van de Raad voor Inrichtende machten van het Gesubsidieerd Neutraal Officieel Onderwijs ter vervanging van de heer Paul Theys, ontslagnemend, vanaf 30 maart 2007.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^