Besluit Van De Regering Van De Franse Gemeenschap
gepubliceerd op 13 augustus 2008
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Raad van beroep. - Benoeming Bij besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 3 juli 2008, in artikel 1 van het besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 18 maart 2005, houdende benoeming van de leden van de raad van beroep

bron
ministerie van de franse gemeenschap
numac
2008029378
pub.
13/08/2008
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

MINISTERIE VAN DE FRANSE GEMEENSCHAP


Raad van beroep. - Benoeming Bij besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 3 juli 2008, in artikel 1 van het besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 18 maart 2005, houdende benoeming van de leden van de raad van beroep in het gesubsidieerd officieel onderwijs voor sociale promotie en in het gesubsidieerd officieel onderwijs voor sociaal-culturele promotie, gewijzigd bij het besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 12 december 2007, worden de woorden « de heer Stéphane MIGNON », « de heer Jean LAUNE » en « de heer Patrick LECEUX » respectievelijk vervangen door de woorden « Mevr. Pascale PITANCE », « de heer Philippe DURANT » en « de heer Carlos GIANNONE » en dit, vanaf 3 juli 2008.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^