Etaamb.openjustice.be
Besluit Van De Vlaamse Regering van 19 juli 2013
gepubliceerd op 08 augustus 2013

Besluit van de Vlaamse Regering tot uitvoering van het decreet van 7 juni 2013 tot vaststelling van de regels inzake de verdeling van het Vlaams Plattelandsfonds

bron
vlaamse overheid
numac
2013035691
pub.
08/08/2013
prom.
19/07/2013
ELI
eli/besluit/2013/07/19/2013035691/staatsblad
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body(...)
links
Raad van State (chrono)
Document Qrcode

19 JULI 2013. - Besluit van de Vlaamse Regering tot uitvoering van het decreet van 7 juni 2013Relevante gevonden documenten type decreet prom. 07/06/2013 pub. 04/07/2013 numac 2013203796 bron vlaamse overheid Decreet tot vaststelling van de regels inzake de verdeling van het Vlaams Plattelandsfonds sluiten tot vaststelling van de regels inzake de verdeling van het Vlaams Plattelandsfonds


De Vlaamse Regering, Gelet op het decreet van 7 juni 2013Relevante gevonden documenten type decreet prom. 07/06/2013 pub. 04/07/2013 numac 2013203796 bron vlaamse overheid Decreet tot vaststelling van de regels inzake de verdeling van het Vlaams Plattelandsfonds sluiten tot vaststelling van de regels inzake de verdeling van het Vlaams Plattelandsfonds, artikel 8, eerste lid, artikel 10, eerste lid, artikel 13 en 15;

Gelet op het akkoord van de Vlaamse minister, bevoegd voor de begroting, gegeven op 14 juni 2013;

Gelet op advies 53.559/3 van de Raad van State, gegeven op 15 juli 2013, met toepassing van artikel 84, § 1, eerste lid, 1°, van de wetten op de Raad van State, gecoördineerd op 12 januari 1973;

Op voorstel van de Vlaamse minister van Economie, Buitenlands Beleid, Landbouw en Plattelandsbeleid;

Na beraadslaging, Besluit : HOOFDSTUK 1. - Definitie

Artikel 1.In dit besluit wordt verstaan onder het decreet: het decreet van 7 juni 2013Relevante gevonden documenten type decreet prom. 07/06/2013 pub. 04/07/2013 numac 2013203796 bron vlaamse overheid Decreet tot vaststelling van de regels inzake de verdeling van het Vlaams Plattelandsfonds sluiten tot vaststelling van de regels inzake de verdeling van het Vlaams Plattelandsfonds. HOOFDSTUK 2. - De vaststelling van de doellijst en van de prioritiseringslijst

Art. 2.Ter uitvoering van artikel 8, eerste lid, van het decreet, worden de eerste 50 gemeenten op de doellijst, opgenomen in bijlage 1, die bij dit besluit is gevoegd, als doelgemeenten beschouwd.

Art. 3.Ter uitvoering van artikel 10, eerste lid, van het decreet, worden de eerste 50 gemeenten op de doellijst, vermeld in artikel 2, opgenomen in de prioritiseringslijst, die is opgenomen in bijlage 2, die bij dit besluit is gevoegd. HOOFDSTUK 3. - De indiening van projecten

Art. 4.Op straffe van verval kan de Vlaamse Landmaatschappij slechts trekkingsrechten activeren binnen het kalenderjaar waarin de Vlaamse Regering ze heeft toegekend met toepassing van artikel 14 van het decreet.

De Vlaamse Landmaatschappij activeert trekkingsrechten door de goedkeuring van tijdig ingediende aanvragen als vermeld in het derde en het vierde lid.

Een aanvraag tot goedkeuring van een project wordt op straffe van onontvankelijkheid op zijn vroegst op de datum van bekendmaking door de Vlaamse Regering van de toegekende trekkingsrechten en uiterlijk op 1 augustus van het kalenderjaar waarvoor de trekkingsrechten zijn toegekend, ingediend bij de Vlaamse Landmaatschappij.

De aanvraag tot goedkeuring van een project bestaat in ieder geval uit : 1° een verantwoording van het project waarvoor de aanvrager trekkingsrechten wil activeren.Dat houdt in dat de volgende elementen worden omschreven: a) het doel waarvoor de aanvrager de trekkingsrechten wil aanwenden;b) de periode van realisatie van het ingediende project;c) de te activeren trekkingsrechten van het Vlaams Plattelandsfonds die voor de financiering van het ingediend project worden uitgetrokken;2° een begroting waarin voor het project een overzicht wordt gegeven van: a) alle geraamde kosten;b) alle al verkregen, aangevraagde of nog aan te vragen subsidies van een overheid;3° een plan op cartografisch materiaal waarop, als dat technisch mogelijk is, het project wordt gelokaliseerd;4° het rekeningnummer van de gemeente waarop de geactiveerde trekkingsrechten moeten worden gestort;5° de aanduiding van de gemeente die als contactpersoon geldt bij een intergemeentelijke aanvraag als vermeld in artikel 9, eerste lid.

Art. 5.De Vlaamse Landmaatschappij activeert de toegekende trekkingsrechten ter hoogte van de aanvraag, vermeld in artikel 4, vierde lid, 1°, c), tenzij de aanvraag de toegekende trekkingsrechten, vermeld in artikel 4, eerste lid, overschrijdt. In dat geval wordt de aanvraag ambtshalve beperkt tot de nog niet geactiveerde trekkingsrechten.

De projecten kunnen schriftelijk worden ingediend, op een digitale drager of langs elektronische weg.

Art. 6.De Vlaamse Landmaatschappij verklaart de aanvraag onontvankelijk als ze niet de gegevens, vermeld in artikel 4, vierde lid, punt 1°, 2° en 5°, bevat. De Vlaamse Landmaatschappij kan de aanvraag onontvankelijk verklaren als ze niet de gegevens, vermeld in artikel 4, vierde lid, punt 3° en 4° bevat. Ze brengt de gemeente in kwestie met een aangetekende brief op de hoogte van de ontvankelijkheid of van de onontvankelijkheid van de aanvraag binnen 45 kalenderdagen na ontvangst van de aanvraag.

Als de Vlaamse Landmaatschappij nadat de aanvraag is ingediend, naast de gegevens, vermeld in artikel 4, vierde lid, aanvullende gegevens vereist, mag de aanvraag door de Vlaamse Landmaatschappij niet onontvankelijk worden verklaard wegens het ontbreken van die aanvullende gegevens, tenzij de aanvrager ondanks het verzoek van de Vlaamse Landmaatschappij die gegevens niet beschikbaar stelt binnen de door de Vlaamse Landmaatschappij gevraagde termijn, die minstens veertien kalenderdagen bedraagt.

Art. 7.§ 1. De Vlaamse Landmaatschappij onderzoekt of het project één van de plattelandsdoelstellingen, vermeld in artikel 2, 3°, van het decreet, tot doel heeft. § 2. Als het project geen plattelandsdoelstelling heeft, wordt de aanvraag afgekeurd. § 3. De Vlaamse Landmaatschappij brengt de gemeente in kwestie met een aangetekende brief op de hoogte van de afkeuring van de aanvraag binnen zestig kalenderdagen na ontvangst van de aanvraag.

De termijn van zestig kalenderdagen, vermeld in het eerste lid, wordt verlengd met de periode tussen het verzoek om aanvullende gegevens, vermeld in artikel 6, tweede lid, en de ontvangst van die gegevens. § 4. Aanvragen die niet binnen de termijn, vermeld in paragraaf 3, zijn afgekeurd, worden geacht te zijn goedgekeurd.

Art. 8.De planning van de periode van realisatie van een ingediend project, vermeld in artikel 4, vierde lid, 1°, b), mag meerdere kalenderjaren bestrijken, zolang de termijn van drie jaar na de beëindiging van de lokale beleidscyclus niet wordt overschreden.

Voor zover een project dat al is ingediend, nog niet volkomen werd gefinancierd door de geactiveerde trekkingsrechten voor dat project, kan hetzelfde project door de gemeente in kwestie meermaals worden ingediend met het oog op de activering van toegekende trekkingsrechten.

Het totale bedrag van de subsidies voor een gegeven project, dat bestaat uit de geactiveerde en te activeren trekkingsrechten voor dat project, samen met alle al verkregen, aangevraagde of nog aan te vragen subsidies van een overheid voor dat project, mag niet meer bedragen dan de totaalkosten van dat project. In geval van overschrijding beperkt de Vlaamse Landmaatschappij ambtshalve de aanvraag tot de maximaal te activeren trekkingsrechten zodat die overschrijding niet plaatsvindt. HOOFDSTUK 4. - De intergemeentelijke en de gegroepeerde aanvraag

Art. 9.Meerdere gemeenten mogen, met behoud van de toepassing van de bepalingen, vermeld in artikel 8, derde lid, hetzelfde project indienen. Per gemeente wordt in de intergemeentelijke aanvraag vermeld hoeveel trekkingsrechten voor elke gemeente moeten worden geactiveerd.

In de intergemeentelijke aanvraag, vermeld in het eerste lid, wordt één gemeente als contactpersoon aangewezen ten aanzien waarvan alle bepalingen van dit besluit van toepassing zijn, met uitzondering van de terugvorderingen, vermeld in artikel 16.

Art. 10.Meerdere projecten mogen door een gemeente in een gegroepeerde aanvraag worden opgenomen met opgave van een volgnummer voor elk project. Alle bepalingen van dit besluit zijn apart van toepassing per opgenomen project in de aanvraag.

De Vlaamse Landmaatschappij activeert de trekkingsrechten die de Vlaamse Regering heeft toegekend voor de projecten die opgenomen zijn in de gegroepeerde aanvraag, te beginnen met het laagst opgegeven volgnummer.

Art. 11.Als meerdere projecten apart door dezelfde gemeente zijn ingediend, behandelt de Vlaamse Landmaatschappij die projecten in de volgorde waarin ze zijn ingediend, of, in voorkomend geval, volgens het volgnummer in de gegroepeerde aanvraag als vermeld in artikel 10, tweede lid.

De Vlaamse Landmaatschappij neemt de te activeren trekkingsrechten van een ingediend project tijdens de administratieve behandeling van de aanvraag voorlopig op als geactiveerde trekkingsrechten. De trekkingsrechten worden definitief geactiveerd nadat de Vlaamse Landmaatschappij het project heeft goedgekeurd. Als het project is afgekeurd, worden de voor dat project aangevraagde te activeren trekkingsrechten weer opgenomen als toegekende en activeerbare trekkingsrechten gedurende het kalenderjaar waarvoor de trekkingsrechten zijn toegekend, met behoud van de toepassing van de bepalingen, vermeld in artikel 4, derde lid. HOOFDSTUK 5. - Uitbetaling, verantwoording en terugvorderingen

Art. 12.Binnen zestig dagen na de goedkeuring van een ingediend project, stort de Vlaamse Landmaatschappij de geactiveerde trekkingsrechten op het rekeningnummer van de betrokken gemeente.

Art. 13.De gemeente in kwestie dient binnen zes maanden na de beëindiging van het project voor elk goedgekeurd project bij de Vlaamse Landmaatschappij een financiële verantwoording in.

De verantwoording en de verantwoordingsstukken kunnen schriftelijk worden ingediend, op een digitale drager of langs elektronische weg.

Art. 14.De financiële verantwoordingsstukken, vermeld in artikel 13, bestaan uit een balans voor het volledige project, waarin minstens de geraamde kosten, vermeld in artikel 4, vierde lid, 2°, a), zijn opgenomen samen met de corresponderende werkelijke uitgaven. Alleen projectkosten die werden gemaakt binnen de termijn van drie jaar na de beëindiging van de lokale beleidscyclus waarin het project werd ingediend als vermeld in artikel 8, eerste lid, komen in aanmerking.

Art. 15.Naast de financiële verantwoordingstukken, vermeld in artikel 13, kan de Vlaamse Landmaatschappij zich bij de gemeente alle aanvullende gegevens laten verschaffen die nodig zijn voor de definitieve vaststelling van de verantwoording van de geactiveerde trekkingsrechten.

Art. 16.Als de Vlaamse Landmaatschappij oordeelt dat de begunstigde gemeente nalaat de geactiveerde trekkingsrechten volledig te verantwoorden of dat de verantwoording in strijd is met de voorwaarde, vermeld in artikel 8, derde lid, vervalt de beslissing tot activering van de desbetreffende trekkingsrechten voor het niet verantwoorde gedeelte.

In het geval, vermeld in het eerste lid, worden de al uitbetaalde trekkingsrechten voor het niet verantwoorde gedeelte terugbetaald.

De Vlaamse Landmaatschappij voert de terugvorderingen uit. HOOFDSTUK 6. - Slotbepalingen

Art. 17.§ 1. Voor het overgangsjaar 2013, worden, in afwijking van de periode, vermeld in artikel 4, derde lid, aanvragen uiterlijk ingediend binnen dertig kalenderdagen na de toekenning van de trekkingsrechten door de Vlaamse Regering voor het kalenderjaar 2013. § 2. Voor het overgangsjaar 2013 geldt bovendien de volgende regeling: 1° In afwijking van de termijn, vermeld in artikel 6, eerste lid, brengt de Vlaamse Landmaatschappij de gemeente in kwestie met een aangetekende brief op de hoogte van de ontvankelijkheid of van de onontvankelijkheid van de aanvraag binnen tien kalenderdagen na ontvangst van de aanvraag.2° In afwijking van de termijn, vermeld in artikel 7, § 3, eerste lid, brengt de Vlaamse Landmaatschappij de gemeente in kwestie op de hoogte van de afkeuring van de aanvraag binnen vijftien kalenderdagen na ontvangst van de aanvraag.3° In afwijking van de termijn, vermeld in artikel 6, tweede lid, bedraagt de termijn voor het beschikbaar stellen van gegevens minstens zeven kalenderdagen; § 3. Voor het overgangsjaar 2013 zijn de doellijst, vermeld in artikel 2, en de prioritiseringslijst, vermeld in artikel 3, van toepassing.

Art. 18.Dit besluit treedt in werking op de dag die volgt op de bekendmaking ervan in het Belgisch Staatsblad.

Art. 19.De Vlaamse minister, bevoegd voor landbouw en plattelandsbeleid, is belast met de uitvoering van dit besluit.

Brussel, 19 juli 2013.

De minister-president van de Vlaamse Regering, Vlaams minister van Economie, Buitenlands Beleid, Landbouw en Plattelandsbeleid, K. PEETERS

Bijlage 1. Doellijst als vermeld in artikel 2

1

ALVERINGEM

waarde x :

0,32104

41

MERKSPLAS

waarde x :

0,89017

2

ZUIENKERKE

waarde x :

0,33410

42

WINGENE

waarde x :

0,89135

3

LO-RENINGE

waarde x :

0,33505

43

GOOIK

waarde x :

0,89432

4

HERSTAPPE

waarde x :

0,39838

44

PITTEM

waarde x :

0,89788

5

HEUVELLAND

waarde x :

0,41157

45

KNESSELARE

waarde x :

0,89827

6

VOEREN

waarde x :

0,43798

46

GLABBEEK

waarde x :

0,90494

7

SINT-LAUREINS

waarde x :

0,46646

47

HOOGSTRATEN

waarde x :

0,91514

8

VLETEREN

waarde x :

0,48208

48

KORTEMARK

waarde x :

0,95949

9

DIKSMUIDE

waarde x :

0,50750

49

SPIERE-HELKIJN

waarde x :

0,97011

10

HEERS

waarde x :

0,56178

50

GALMAARDEN

waarde x :

0,97122

11

BEVER

waarde x :

0,57893

51

LIERDE

waarde x :

0,98116

12

VEURNE

waarde x :

0,59089

52

KRUISHOUTEM

waarde x :

0,98465

13

PEPINGEN

waarde x :

0,59140

53

KORTESSEM

waarde x :

0,98596

14

LANGEMARK-POELKAPELLE

waarde x :

0,63900

54

RIJKEVORSEL

waarde x :

0,99333

15

GINGELOM

waarde x :

0,64388

55

BEERNEM

waarde x :

1,00056

16

DAMME

waarde x :

0,66063

56

STADEN

waarde x :

1,00114

17

POPERINGE

waarde x :

0,67580

57

MIDDELKERKE

waarde x :

1,01281

18

ASSENEDE

waarde x :

0,68337

58

BRAKEL

waarde x :

1,01514

19

HERNE

waarde x :

0,68403

59

RETIE

waarde x :

1,01894

20

MAARKEDAL

waarde x :

0,69142

60

WUUSTWEZEL

waarde x :

1,03145

21

HOUTHULST

waarde x :

0,69635

61

WACHTEBEKE

waarde x :

1,03437

22

KORTENAKEN

waarde x :

0,70633

62

KLUISBERGEN

waarde x :

1,05524

23

GEETBETS

waarde x :

0,75411

63

BREE

waarde x :

1,05660

24

RAVELS

waarde x :

0,76039

64

BOUTERSEM

waarde x :

1,06117

25

ZOUTLEEUW

waarde x :

0,76138

65

TIELT-WINGE

waarde x :

1,06303

26

MEEUWEN-GRUITRODE

waarde x :

0,76165

66

MALDEGEM

waarde x :

1,06700

27

LINTER

waarde x :

0,77212

67

RIEMST

waarde x :

1,08142

28

MOERBEKE

waarde x :

0,77455

68

HALEN

waarde x :

1,08406

29

BEKKEVOORT

waarde x :

0,77810

69

OUDENBURG

waarde x :

1,08897

30

RUISELEDE

waarde x :

0,79119

70

ZWALM

waarde x :

1,09183

31

ZONNEBEKE

waarde x :

0,81670

71

NEVELE

waarde x :

1,10092

32

BORGLOON

waarde x :

0,83474

72

WELLEN

waarde x :

1,10469

33

HOREBEKE

waarde x :

0,84147

73

GISTEL

waarde x :

1,10539

34

PEER

waarde x :

0,84632

74

HULDENBERG

waarde x :

1,10980

35

KOEKELARE

waarde x :

0,84995

75

BOCHOLT

waarde x :

1,11250

36

HOEGAARDEN

waarde x :

0,86079

76

VORSELAAR

waarde x :

1,11310

37

WORTEGEM-PETEGEM

waarde x :

0,86739

77

HOLSBEEK

waarde x :

1,11470

38

KAPRIJKE

waarde x :

0,87235

78

TIELT

waarde x :

1,13215

39

ZOMERGEM

waarde x :

0,87623

79

IEPER

waarde x :

1,13251

40

MESEN

waarde x :

0,88686

80

ICHTEGEM

waarde x :

1,13286

81

BIERBEEK

waarde x :

1,13759

126

LOCHRISTI

waarde x :

1,45497

82

LANDEN

waarde x :

1,13836

127

SINT-TRUIDEN

waarde x :

1,46222

83

HOOGLEDE

waarde x :

1,13994

128

LEDEGEM

waarde x :

1,46377

84

KINROOI

waarde x :

1,16196

129

WERVIK

waarde x :

1,47403

85

KASTERLEE

waarde x :

1,16341

130

DILSEN-STOKKEM

waarde x :

1,47881

86

AALTER

waarde x :

1,16486

131

ZWEVEGEM

waarde x :

1,48019

87

ARENDONK

waarde x :

1,16970

132

ZEDELGEM

waarde x :

1,49081

88

NIEUWERKERKEN

waarde x :

1,19322

133

GERAARDSBERGEN

waarde x :

1,49181

89

BERTEM

waarde x :

1,20742

134

LAARNE

waarde x :

1,49756

90

LENNIK

waarde x :

1,20878

135

MOL

waarde x :

1,50052

91

ARDOOIE

waarde x :

1,21339

136

ESSEN

waarde x :

1,51444

92

MOORSLEDE

waarde x :

1,21342

137

DESSEL

waarde x :

1,51695

93

HERK-DE-STAD

waarde x :

1,21914

138

GEEL

waarde x :

1,51802

94

JABBEKE

waarde x :

1,22624

139

NAZARETH

waarde x :

1,53713

95

WAARSCHOOT

waarde x :

1,24660

140

OUD-HEVERLEE

waarde x :

1,53984

96

OOSTERZELE

waarde x :

1,24978

141

LAAKDAL

waarde x :

1,54014

97

ZINGEM

waarde x :

1,25372

142

MERCHTEM

waarde x :

1,55109

98

BAARLE-HERTOG

waarde x :

1,25785

143

BILZEN

waarde x :

1,55767

99

LILLE

waarde x :

1,27665

144

ZANDHOVEN

waarde x :

1,57977

100

ZUTENDAAL

waarde x :

1,27666

145

HAM

waarde x :

1,58309

101

SINT-GILLIS-WAAS

waarde x :

1,27800

146

STEKENE

waarde x :

1,59269

102

HERSELT

waarde x :

1,27806

147

DEINZE

waarde x :

1,59907

103

DE HAAN

waarde x :

1,27901

148

GAVERE

waarde x :

1,60168

104

OOSTKAMP

waarde x :

1,28184

149

WAASMUNSTER

waarde x :

1,60930

105

MALLE

waarde x :

1,29167

150

HECHTEL-EKSEL

waarde x :

1,60949

106

TONGEREN

waarde x :

1,30324

151

ALKEN

waarde x :

1,61071

107

HERZELE

waarde x :

1,30390

152

LENDELEDE

waarde x :

1,61193

108

DENTERGEM

waarde x :

1,33172

153

TESSENDERLO

waarde x :

1,61460

109

MEERHOUT

waarde x :

1,33337

154

DIEST

waarde x :

1,61511

110

HERENTHOUT

waarde x :

1,34793

155

NEERPELT

waarde x :

1,62523

111

LICHTERVELDE

waarde x :

1,35327

156

DE PANNE

waarde x :

1,64212

112

HOESELT

waarde x :

1,35671

157

SCHERPENHEUVEL- ZICHEM

waarde x :

1,64905

113

LUMMEN

waarde x :

1,35676

158

BERLAAR

waarde x :

1,65581

114

MAASEIK

waarde x :

1,36703

159

ZOTTEGEM

waarde x :

1,65882

115

LUBBEEK

waarde x :

1,37601

160

TORHOUT

waarde x :

1,66461

116

KALMTHOUT

waarde x :

1,38125

161

LOMMEL

waarde x :

1,67216

117

SINT-LIEVENS-HOUTEM

waarde x :

1,39446

162

NIEUWPOORT

waarde x :

1,67227

118

ANZEGEM

waarde x :

1,39467

163

TIENEN

waarde x :

1,68506

119

HAMONT-ACHEL

waarde x :

1,40031

164

EVERGEM

waarde x :

1,71002

120

KAMPENHOUT

waarde x :

1,40194

165

HAACHT

waarde x :

1,72793

121

AS

waarde x :

1,41748

166

BRECHT

waarde x :

1,73035

122

BERLARE

waarde x :

1,43279

167

NINOVE

waarde x :

1,74146

123

MEULEBEKE

waarde x :

1,44252

168

BEVEREN

waarde x :

1,75032

124

BALEN

waarde x :

1,45033

169

KRUIBEKE

waarde x :

1,76102

125

OUD-TURNHOUT

waarde x :

1,45210

170

OVERPELT

waarde x :

1,77225

171

PUTTE

waarde x :

1,78131

215

LEBBEKE

waarde x :

2,19013

172

AVELGEM

waarde x :

1,78393

216

BERINGEN

waarde x :

2,19048

173

OUDENAARDE

waarde x :

1,78812

217

HAMME

waarde x :

2,19323

174

OPGLABBEEK

waarde x :

1,79357

218

HERENT

waarde x :

2,20506

175

ROTSELAAR

waarde x :

1,81569

219

BEGIJNENDIJK

waarde x :

2,22177

176

LONDERZEEL

waarde x :

1,81890

220

DE PINTE

waarde x :

2,24068

177

HEIST-OP-DEN-BERG

waarde x :

1,85852

221

TERVUREN

waarde x :

2,24215

178

HOUTHALEN-HELCHTEREN

waarde x :

1,86602

222

HERENTALS

waarde x :

2,29670

179

BEERSE

waarde x :

1,87335

223

ZOERSEL

waarde x :

2,32625

180

WICHELEN

waarde x :

1,87542

224

HULSHOUT

waarde x :

2,32700

181

OOSTROZEBEKE

waarde x :

1,88037

225

EEKLO

waarde x :

2,32849

182

DIEPENBEEK

waarde x :

1,88558

226

TERNAT

waarde x :

2,32968

183

SINT-AMANDS

waarde x :

1,88695

227

OPWIJK

waarde x :

2,34547

184

WESTERLO

waarde x :

1,89073

228

LIER

waarde x :

2,34985

185

AARSCHOT

waarde x :

1,89182

229

OVERIJSE

waarde x :

2,36303

186

ROOSDAAL

waarde x :

1,89877

230

MERELBEKE

waarde x :

2,37427

187

LANAKEN

waarde x :

1,90167

231

WETTEREN

waarde x :

2,41750

188

BORNEM

waarde x :

1,90595

232

HEUSDEN-ZOLDER

waarde x :

2,42319

189

MEISE

waarde x :

1,91860

233

TURNHOUT

waarde x :

2,42387

190

KNOKKE-HEIST

waarde x :

1,92464

234

RONSE

waarde x :

2,43239

191

KOKSIJDE

waarde x :

1,92657

235

STABROEK

waarde x :

2,46344

192

LOVENDEGEM

waarde x :

1,93627

236

OLEN

waarde x :

2,46858

193

ZULTE

waarde x :

1,94627

237

BOORTMEERBEEK

waarde x :

2,47879

194

HAALTERT

waarde x :

1,95166

238

AFFLIGEM

waarde x :

2,48371

195

HOEILAART

waarde x :

1,97065

239

INGELMUNSTER

waarde x :

2,49003

196

RANST

waarde x :

1,97252

240

SINT-PIETERS-LEEUW

waarde x :

2,50469

197

BONHEIDEN

waarde x :

2,00206

241

TREMELO

waarde x :

2,55146

198

KORTENBERG

waarde x :

2,00330

242

STEENOKKERZEEL

waarde x :

2,56154

199

NIJLEN

waarde x :

2,00929

243

HALLE

waarde x :

2,61612

200

BUGGENHOUT

waarde x :

2,01233

244

TEMSE

waarde x :

2,63786

201

BOECHOUT

waarde x :

2,02182

245

RUMST

waarde x :

2,66698

202

MAASMECHELEN

waarde x :

2,02532

246

HASSELT

waarde x :

2,67228

203

ERPE-MERE

waarde x :

2,04519

247

DUFFEL

waarde x :

2,68589

204

LEDE

waarde x :

2,05150

248

DEERLIJK

waarde x :

2,68741

205

ASSE

waarde x :

2,06555

249

DESTELBERGEN

waarde x :

2,69138

206

ZEMST

waarde x :

2,06817

250

SCHILDE

waarde x :

2,72328

207

WIELSBEKE

waarde x :

2,08654

251

DENDERMONDE

waarde x :

2,79464

208

SINT-KATELIJNE-WAVER

waarde x :

2,09302

252

SINT-MARTENS-LATEM

waarde x :

2,82463

209

ZELE

waarde x :

2,10360

253

SINT-NIKLAAS

waarde x :

2,82912

210

GROBBENDONK

waarde x :

2,10710

254

WEVELGEM

waarde x :

2,93068

211

KAPELLE-OP-DEN-BOS

waarde x :

2,13580

255

SINT-GENESIUS-RODE

waarde x :

2,95552

212

LOKEREN

waarde x :

2,13693

256

MELLE

waarde x :

2,97497

213

ZONHOVEN

waarde x :

2,13799

257

BLANKENBERGE

waarde x :

2,98132

214

PUURS

waarde x :

2,15996

258

BEERSEL

waarde x :

3,02210

259

KEERBERGEN

waarde x :

3,04714

304

KRAAINEM

waarde x :

6,82579

260

GRIMBERGEN

waarde x :

3,05522

305

EDEGEM

waarde x :

6,83284

261

KONTICH

waarde x :

3,07188

306

BORSBEEK

waarde x :

6,90379

262

VOSSELAAR

waarde x :

3,18035

307

ANTWERPEN

waarde x :

7,20275

263

WILLEBROEK

waarde x :

3,18256

308

MORTSEL

waarde x :

8,73789

264

ZELZATE

waarde x :

3,18419


265

WAREGEM

waarde x :

3,22308


266

KORTRIJK

waarde x :

3,22923


267

GENK

waarde x :

3,23023


268

DILBEEK

waarde x :

3,24049


269

KAPELLEN

waarde x :

3,24646


270

LEOPOLDSBURG

waarde x :

3,27544


271

AALST

waarde x :

3,27556


272

HARELBEKE

waarde x :

3,28188


273

MENEN

waarde x :

3,33624


274

BRUGGE

waarde x :

3,34430


275

SCHELLE

waarde x :

3,37109


276

ROESELARE

waarde x :

3,42717


277

WOMMELGEM

waarde x :

3,44330


278

LIEDEKERKE

waarde x :

3,64994


279

IZEGEM

waarde x :

3,73851


280

LINKEBEEK

waarde x :

3,80927


281

BRASSCHAAT

waarde x :

3,81316


282

MECHELEN

waarde x :

3,85068


283

BREDENE

waarde x :

3,90106


284

ZWIJNDRECHT

waarde x :

3,92086


285

WIJNEGEM

waarde x :

4,05581


286

DENDERLEEUW

waarde x :

4,07677


287

SCHOTEN

waarde x :

4,13525


288

ZAVENTEM

waarde x :

4,16720


289

AARTSELAAR

waarde x :

4,19318


290

HOVE

waarde x :

4,24227


291

KUURNE

waarde x :

4,38804


292

LINT

waarde x :

4,55236


293

MACHELEN

waarde x :

4,83323


294

LEUVEN

waarde x :

5,07879


295

WEMMEL

waarde x :

5,15030


296

GENT

waarde x :

5,15357


297

NIEL

waarde x :

5,32281


298

VILVOORDE

waarde x :

5,67646


299

OOSTENDE

waarde x :

5,74309


300

WEZEMBEEK-OPPEM

waarde x :

6,10766


301

HEMIKSEM

waarde x :

6,13955


302

BOOM

waarde x :

6,58829


303

DROGENBOS

waarde x :

6,63058


Gezien om gevoegd te worden bij het besluit van de Vlaamse Regering van 19 juli 2013 tot uitvoering van het decreet van 7 juni 2013Relevante gevonden documenten type decreet prom. 07/06/2013 pub. 04/07/2013 numac 2013203796 bron vlaamse overheid Decreet tot vaststelling van de regels inzake de verdeling van het Vlaams Plattelandsfonds sluiten tot vaststelling van de regels inzake de verdeling van het Vlaams Plattelandsfonds.

Brussel, 19 juli 2013.

De minister-president van de Vlaamse Regering, Vlaams minister van Economie, Buitenlands Beleid, Landbouw en Plattelandsbeleid, K. PEETERS

Bijlage 2. Prioritiseringslijst als vermeld in artikel 3

1.

MESEN

Factor y : 25,459

26.

RAVELS

Factor y : 50,952

2.

VLETEREN

Factor y : 37,396

27.

ASSENEDE

Factor y : 51,273

3.

ALVERINGEM

Factor y : 38,427

28.

ZOMERGEM

Factor y : 51,357

4.

HOUTHULST

Factor y : 38,626

29.

ZOUTLEEUW

Factor y : 51,736

5.

HEUVELLAND

Factor y : 40,784

30.

PITTEM

Factor y : 52,414

6.

ZONNEBEKE

Factor y : 41,304

31.

KORTENAKEN

Factor y : 52,735

7.

KOEKELARE

Factor y : 42,264

32.

DAMME

Factor y : 53,619

8.

HEERS

Factor y : 42,865

33.

HOREBEKE

Factor y : 53,816

9.

POPERINGE

Factor y : 43,070

34.

HERSTAPPE

Factor y : 54,024

10.

LO-RENINGE

Factor y : 43,110

35.

KAPRIJKE

Factor y : 54,796

11.

LANGEMARK- POELKAPELLE

Factor y : 44,334

36.

MAARKEDAL

Factor y : 55,131

12.

DIKSMUIDE

Factor y : 45,113

37.

LINTER

Factor y : 55,317

13.

KORTEMARK

Factor y : 45,285

38.

BEKKEVOORT

Factor y : 55,358

14.

GINGELOM

Factor y : 45,292

39.

VEURNE

Factor y : 56,000

15.

MOERBEKE

Factor y : 45,442

40.

MERKSPLAS

Factor y : 56,085

16.

MEEUWEN-GRUITRODE

Factor y : 46,133

41.

BEVER

Factor y : 57,735

17.

SINT-LAUREINS

Factor y : 47,109

42.

GALMAARDEN

Factor y : 60,218

18.

RUISELEDE

Factor y : 47,640

43.

GLABBEEK

Factor y : 61,160

19.

KNESSELARE

Factor y : 48,233

44.

WORTEGEM-PETEGEM

Factor y : 62,096

20.

WINGENE

Factor y : 48,612

45.

HOOGSTRATEN

Factor y : 62,256

21.

VOEREN

Factor y : 48,950

46.

ZUIENKERKE

Factor y : 62,591

22.

PEER

Factor y : 48,979

47.

GOOIK

Factor y : 63,247

23.

SPIERE-HELKIJN

Factor y : 49,439

48.

HERNE

Factor y : 66,068

24.

BORGLOON

Factor y : 50,154

49.

HOEGAARDEN

Factor y : 66,139

25.

GEETBETS

Factor y : 50,592

50.

PEPINGEN

Factor y : 67,366


Gezien om gevoegd te worden bij het besluit van de Vlaamse Regering van 19 juli 2013 tot uitvoering van het decreet van 7 juni 2013Relevante gevonden documenten type decreet prom. 07/06/2013 pub. 04/07/2013 numac 2013203796 bron vlaamse overheid Decreet tot vaststelling van de regels inzake de verdeling van het Vlaams Plattelandsfonds sluiten tot vaststelling van de regels inzake de verdeling van het Vlaams Plattelandsfonds.

Brussel, 19 juli 2013.

De minister-president van de Vlaamse Regering, Vlaams minister van Economie, Buitenlands Beleid, Landbouw en Plattelandsbeleid, K. PEETERS

^