Document Betreffende De Rechterlijke Ordre
gepubliceerd op 28 augustus 2001
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Rechterlijke Orde Bij koninklijke besluiten van 10 augustus 2001 zijn benoemd tot : -eerstaanwezend adjunct-griffier bij het hof van beroep te Gent, de heer Verhaeghe, E., eerstaanwezend opsteller bij de griffie van het vredegerecht van het e - adjunct-

bron
ministerie van justitie
numac
2001009740
pub.
28/08/2001
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

MINISTERIE VAN JUSTITIE


Rechterlijke Orde Bij koninklijke besluiten van 10 augustus 2001 zijn benoemd tot : -eerstaanwezend adjunct-griffier bij het hof van beroep te Gent, de heer Verhaeghe, E., eerstaanwezend opsteller bij de griffie van het vredegerecht van het eerste kanton Brugge; - adjunct-griffier bij de rechtbank van koophandel te Namen, Mevr.

Devresse, A., beambte op arbeidsovereenkomst bij de griffie van het vredegerecht van het kanton Gosselies.

Bij koninklijke besluiten van 10 augustus 2001, in werking tredend op 1 september 2001, zijn benoemd tot hoofdgriffier van het vredegerecht : - van het elfde kanton Antwerpen, Mevr. Daniëls, R., eerstaanwezend adjunct-griffier bij het vredegerecht van het vijfde kanton Antwerpen; - van het kanton Schilde, Mevr. Peeters, H., hoofdgriffier van het vredegerecht van het kanton Kontich; - van het kanton Geel, de heer Thys, K., greffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen; - van het kanton Hoogstraten, de heer Van Gils, H., griffier bij het vredegerecht van het vijfde kanton Antwerpen; - van het kanton Borgloon, Mevr. Freson, M., griffier bij het vredegerecht van het kanton Bilzen; - van het derde kanton Leuven, Mevr. Van der Borght, C., griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Leuven; - van het vierde kanton Brugge, de heer Vanheste, R., griffier bij het vredegerecht van het tweede kanton Oostende.

Bij koninklijke besluiten van 10 augustus 2001, in werking tredend op 1 september 2001, zijn benoemd tot griffier bij het vredegerecht : - van het kanton Geel, Mevr. Cools, P., adjunct-griffier bij de politierechtbank te Turnhout; - van het kanton Turnhout, de heer Van den Plas, B., eerstaanwezend adjunct-griffier bij het vredegerecht van dit kanton; - van het kanton Beringen, de heer Brillouet, R., eerstaanwezend adjunct-griffier bij het vredegerecht van dit kanton; - van het kanton Eigenbrakel, Mevr. Debrulle, A., adjunct-griffier bij het vredegerecht van het kanton Nijvel; - van het tweede kanton Waver, de heer Leclef, S., adjunct-griffier bij het vredegerecht van dit kanton; - van het kanton Haacht, Mevr. Peeters, A., adjunct-griffier bij het vredegerecht van het kanton Lier; - van het derde kanton Leuven, de heer Schruers, G., eerstaanwezend adjunct-griffier bij het vredegerecht van dit kanton; - van het kanton Deinze, de heer De Buck, K., eerstaanwezend adjunct-griffier bij het vredegerecht van dit kanton; - van het vierde kanton Brugge, de heer Gysen, P., eerstaanwezend adjunct-griffier bij het vredegerecht van het derde kanton Brugge; - van het kanton Tielt, Mevr. Missant, P., adjunct-griffier bij het vredegerecht van dit kanton; - van het kanton Waregem, Mevr. Samyn, M., griffier bij het vredegerecht van het tweede kanton Kortrijk; - van het kanton Aarlen-Messancy, Mevr. Cop, N., eerstaanwezend adjunct-griffier bij het vredegerecht van het kanton Aarlen; - van het kanton La Louvière, Mevr. Durieux, M., eerstaanwezend adjunct-griffier bij het vredegerecht van dit kanton.

Bij koninklijke besluiten van 10 augustus 2001, in werking tredend op 1 september 2001, zijn benoemd tot eerstaanwezend adjunct-griffier bij het vredegerecht : - van het zevende kanton Antwerpen, de heer Huygaerts, S., adjunct-griffier bij het vredegerecht van dit kanton; - van het kanton Beringen, Mevr. Colla, L., eerstaanwezend adjunct-griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Tongeren; - van het kanton Genk, Mevr. Duplessis, H., adjunct-griffier bij het vredegerecht van dit kanton; - van het kanton Halle, Mevr. Vanderelst, M., adjunct-griffier bij het vredegerecht van dit kanton; - van het kanton Haacht, de heer De Keersmaecker, M., eerstaanwezend adjunct-griffier bij de arbeidsrechbank te Antwerpen; - van het kanton Diksmuide, Mevr. Janssens, I., eerstaanwezend adjunct-secretaris bij het parket van de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Veurne; - van het kanton Eupen, de heer Nahl, D., eerstaanwezend opsteller bij de griffie van de rechtbank van eerste aanleg te Eupen; - van het kanton Beaurain-Dinant-Gedinne, de heer Englebert, J., eerstaanwezend adjunct-griffier bij het vredegerecht van de kantons Beauraing en Gedinne.

Bij koninklijke besluiten van 10 augustus 2001, in werking tredend op 1 september 2001, zijn benoemd tot adjunct-griffier bij het vredegerecht : - van het kanton Zandhoven, Mevr. Marynissen, T., adjunct-griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen; - van het kanton Hoogstraten, Mevr. Van Dijck, A., adjunct-griffier bij het vredegerecht van het kanton Kapellen; - van het eerste kanton Hasselt, Mevr. Baeyens, V., adjunct-griffier bij het vredegerecht van het kanton Maaseik; - van het kanton Houthalen-Helchteren, Mevr. Vrolix, M., adjunct-griffier bij het vredegerecht van het kanton Neerpelt-Lommel; - van het kanton Neerpelt-Lommel, Mevr. Verpoorten, A., beambte op arbeidsovereenkomst bij de griffie van het vredegerecht van dit kanton.

Bij koninklijk besluit van 10 augustus 2001, is benoemd tot adjunct-griffier bij de vredegerechten van de kantons Virton en Florenville, Mevr. Toussaint, M., beambte bij de griffie van het vredegerecht van het kanton Bastenaken.

Bij koninklijk besluit van 10 augustus 2001, in werking tredend op 1 september 2001, wordt adjunct-griffier bij het vredegerecht van het nieuwe kanton Virton-Forenville-Etalle, Mevr. Toussaint, M., adjunct-griffier bij de vredegerechten van de voormalige kantons Virton en Florenville.

Bij koninklijk besluit van 10 augustus 2001, in werking tredend op 1 september 2001, is benoemd tot adjunct-griffier bij de vredegerecht van het tweede kanton Namen, Mevr. Martin, C., adjunct-griffier bij het vredegerecht van het kanton Dinant.

Bij koninklijke besluiten van 10 augustus 2001, zijn benoemd tot : - adjunct-secretaris bij het parket van het hof van beroep te Brussel, Mevr. Thonard, P., adjunct-griffier bij de rechtbank van koophandel te Luik; - adjunct-secretaris bij het parket van de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Brussel, Mevr. Degehet, M.; - secretaris bij het parket van de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Brussel, Mevr. Meunier, S., eerstaanwezend adjunct-secretaris bij dit parket; - secretaris bij het parket van de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Aarlen, Mevr. Gillet, C., eerstaanwezend adjunct-secretaris bij dit parket; - secretaris bij het parket van de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Doornik, Mevr. Gallez, C., eerstaanwezend adjunct-secretaris bij dit parket; - eerstaanwezend adjunct-secretaris bij het parket van de arbeidsauditeur te Antwerpen, Mevr. Vanschevensteeen, M., eerstaanwezend adjunct-griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen.

Bij ministerieel besluit van 13 juli 2001Relevante gevonden documenten type ministerieel besluit prom. 13/07/2001 pub. 01/11/2001 numac 2001022722 bron ministerie van sociale zaken, volksgezondheid en leefmilieu Ministerieel besluit tot wijziging van het ministerieel besluit van 26 november 1997 tot vaststelling van de criteria voor de erkenning van de stagemeesters in de huisartsgeneeskunde sluiten, in werking tredend op 1 september 2001, blijft tijdelijk opdracht gegeven om het ambt van adjunct-griffier te vervullen bij het vredegerecht van het kanton Moeskroen-Komen-Waasten, Mevr. Beghain, V., beambte bij de griffie van het vredegerecht van dit kanton.

Bij ministerieel besluit van 3 augustus 2001, is tijdelijk opdracht gegeven om het ambt van adjunct-griffier te vervullen bij de rechtbank van eerste aanleg te Doornik, Mevr. Deman, C., beambte op arbeidsovereenkomst bij de griffie van deze rechtbank.

Bij ministeriële besluiten van 10 augustus 2001 : - is tijdelijk opdracht gegeven op het ambt van adjunct-griffier te vervullen bij de rechtbank van eerste aanleg te Brussel, Mevr.

Verlaeten, M., beambte op arbeidsovereenkomst bij de griffie van deze rechtbank; - blijft tijdelijk opdracht gegeven om het ambt van adjunct-griffier te vervullen bij de rechtbank van eerste aanleg te Brussel, Mevr.

Lemaire, L., beambte op arbeidsovereenkomst bij de griffie van deze rechtbank; - is tijdelijk opdracht gegeven om het ambt van adjunct-griffier te vervullen bij de politierechtbank te Brugge, Mevr. Santy, N., opsteller bij de griffie van deze rechtbank.

Bij ministerieel besluit van 10 augustus 2001Relevante gevonden documenten type ministerieel besluit prom. 10/08/2001 pub. 01/12/2001 numac 2001016383 bron ministerie van sociale zaken, volksgezondheid en leefmilieu Ministerieel besluit tot verlening van afwijkingen voor het seizoen 2001-2002 van de in artikel 36, 7°, van de wet van 14 augustus 1986 betreffende de bescherming en het welzijn der dieren opgenomen verbodsbepaling type ministerieel besluit prom. 10/08/2001 pub. 10/10/2001 numac 2001011396 bron ministerie van economische zaken Ministerieel besluit houdende delegatie van bevoegdheid voor de toepassing van artikel 4, § 1, § 2 en § 5, van artikel 5, § 1, § 3 en § 5, van artikel 6 en van artikel 9 van de wet van 9 februari 1994 betreffende de veilighei sluiten, in werking tredend op 1 september 2001 : - is een einde gesteld aan de opdracht om het ambt van adjunct-griffier te vervullen bij de politierechtbank te Brugge, van Mevr. Eecloo, M., eerstaanwezend beambte bij de griffie van deze rechtbank; - is tijdelijk opdracht gegeven om het ambt van hoofdgriffier te vervullen bij het vredegerecht van het kanton Wetteren-Zele, Mevr.

Michiels, N., griffier bij het vredegerecht van dit kanton.

Bij ministeriële besluiten van 16 augustus 2001, in werking tredend op 1 september 2001 : - blijft tijdelijk opdracht gegeven om het ambt van adjunct-griffier te vervullen bij het vredegerecht van het kanton Ronse, Mevr. De Potter, A., eerstaanwezend beambte bij de griffie van het vredegerecht van dit kanton; - is opdracht gegeven om het ambt van adjunct-griffier te vervullen bij het vredegerecht van het kanton Vielsalm-La Roche-en-Ardenne-Houffalize, Mevr. Lefebre, V., beamte bij de griffie van het vredegrecht van de kantons Vielsalm en Houffalize.

Bij ministerieel besluit van 21 augustus 2001Relevante gevonden documenten type ministerieel besluit prom. 21/08/2001 pub. 10/11/2001 numac 2001016362 bron ministerie van middenstand en landbouw Ministerieel besluit houdende beëindiging van de visserij op kabeljauw in het i.c.e.s.-gebied VIIa sluiten, is tijdelijk opdracht gegeven om het ambt van adjunct-griffier te vervullen bij het vredegerecht van het eerste kanton Charleroi, de heer Ernest, L., beambte op arbeidsovereenkomst bij de griffie van het vredegerecht van dit kanton.

Het beroep tot nietigverklaring van de voormelde akten met individuele strekking kan voor de afdeling administratie van de Raad van State worden gebracht binnen zestig dagen na deze bekendmaking. Het verzoekschrift dient bij ter post aangetekende brief aan de Raad van State (adres : Wetenschapsstraat 33, 1040 Brussel), te worden toegezonden.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^