Document Betreffende De Rechterlijke Ordre
gepubliceerd op 15 juli 2008
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Rechterlijke Orde Bij koninklijke besluiten van 4 juli 2008, die in werking treden op de datum van de eedaflegging welke niet mogen gebeuren vóór 1 juli 2008 : - zijn benoemd tot rechter in handelszaken in de rechtbank van koophandel, voor ee - te Ha

bron
federale overheidsdienst justitie
numac
2008009631
pub.
15/07/2008
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

FEDERALE OVERHEIDSDIENST JUSTITIE


Rechterlijke Orde Bij koninklijke besluiten van 4 juli 2008, die in werking treden op de datum van de eedaflegging welke niet mogen gebeuren vóór 1 juli 2008 : - zijn benoemd tot rechter in handelszaken in de rechtbank van koophandel, voor een termijn van vijf jaar : - te Hasselt : - de heer Jaeken, H., wonende te Zonhoven; - Gent : - Mevr. Baertsoen, K., wonende te Lochristi.

Bij koninklijke besluiten van 4 juli 2008, die in werking treden op de datum van de eedaflegging welke niet mogen gebeuren vóór 1 augustus 2008 : - zijn benoemd tot rechter in handelszaken in de rechtbank van koophandel, voor een termijn van vijf jaar : - te Gent : - de heer De Sonville, G., wonende te Lovendegem; - de heer Hallynck, K., wonende te Wachtebeke.

Bij koninklijk besluit van 4 juli 2008, dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging, is de heer Detienne, B., wonende te Chaudfontaine, benoemd tot rechter in handelszaken in de rechtbank van koophandel te Luik, voor een termijn van vijf jaar.

Bij koninklijk besluit van 4 juli 2008, zijn vernieuwd de benoeming tot het ambt van rechter in handelszaken in de rechtbank van koophandel : - te Gent van : - de heer Reyniers, M., wonende te Nevele, voor een termijn van vijf jaar met ingang van 5 augustus 2008; - te Dendermonde van : - de heer Tilleman, E., wonende te Sint-Niklaas, voor een termijn met ingang van 13 augustus 2008 en eindigend op 31 maart 2010.

Het beroep tot nietigverklaring van de voormelde akten met individuele strekking kan voor de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden gebracht binnen zestig dagen na deze bekendmaking. Het verzoekschrift dient bij ter post aangetekende brief aan de Raad van State (adres : Wetenschapsstraat 33, 1040 Brussel), te worden toegezonden.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^