Document Betreffende De Rechterlijke Ordre
gepubliceerd op 04 februari 2011
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Rechterlijke Orde. - Notariaat Bij ministerieel besluit van 28 januari 2011 is het verzoek tot associatie van de heer Thibaut de Maisières, E., notaris ter standplaats Sint-Gillis, en van de heer Descamps, G., kandidaat-notaris, om de associatie De hee

bron
federale overheidsdienst justitie
numac
2011009071
pub.
04/02/2011
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

FEDERALE OVERHEIDSDIENST JUSTITIE


Rechterlijke Orde. - Notariaat Bij ministerieel besluit van 28 januari 2011Relevante gevonden documenten type ministerieel besluit prom. 28/01/2011 pub. 01/03/2011 numac 2011009090 bron federale overheidsdienst justitie Ministerieel besluit houdende de aanduiding en vervanging van een effectief lid aangeduid door de voorzitter van het Directiecomité teneinde te zetelen in de Departementale Stagecommissie ingesteld voor de Franstalige ambtenaren van de niveaus B, C en D sluiten is het verzoek tot associatie van de heer Thibaut de Maisières, E., notaris ter standplaats Sint-Gillis, en van de heer Descamps, G., kandidaat-notaris, om de associatie « Eric Thibaut de Maisières & Guy Deecamps », ter standplaats Sint-Gillis te vormen, goedgekeurd.

De heer Descamps, G., is aangesteld als geassocieerd notaris ter standplaats Sint-Gillis.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^