Document Betreffende De Rijkswacht
gepubliceerd op 26 april 2000

Rijkswacht. - Aanwijzingen Adjudant-chef bij de rijkswacht Dhyne, G., wordt, op datum van 2 mei 2000, aangewezen voor het ambt van commandant van de brigade Namen. Adjudant-chef bij de rijkswacht Prevost, R., wordt, op datum van 3 juli 2000, Adjudant b

bron
ministerie van binnenlandse zaken
numac
2000000318
pub.
26/04/2000
prom.
--
staatsblad
http://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&c(...)
Document Qrcode

MINISTERIE VAN BINNENLANDSE ZAKEN


Rijkswacht. - Aanwijzingen Adjudant-chef bij de rijkswacht Dhyne, G., wordt, op datum van 2 mei 2000, aangewezen voor het ambt van commandant van de brigade Namen.

Adjudant-chef bij de rijkswacht Prevost, R., wordt, op datum van 3 juli 2000, aangewezen voor het ambt van commandant van de brigade Florennes.

Adjudant bij de rijkswacht Peeters, D., wordt, op datum van 1 juni 2000, aangewezen voor het ambt van commandant van de brigade Leuven.

Adjudant bij de rijkswacht Nagy, C., werd, op datum van 21 februari 2000, aangewezen voor het ambt van commandant van de brigade Fosses-la-Ville.

Adjudant bij de rijkswacht Rochet, R., werd, op datum van 17 april 2000, aangewezen voor het ambt van commandant van de brigade Bouillon.

Adjudant bij de rijkswacht Michez, E., werd, op datum van 6 maart 2000, aangewezen voor het ambt van commandant van de brigade Quiévrain.

Adjudant bij de rijkswacht Counson, S., werd, op datum van 27 maart 2000, aangewezen voor het ambt van commandant van de brigade Seraing-Ougrée.

Eerste opperwachtmeester bij de rijkswacht Heylen, M., werd, op datum van 28 februari 2000, aangewezen voor het ambt van commandant van de brigade Geldenaken.

Eerste opperwachtmeester bij de rijkswacht Judex, J.-M., werd, op datum van 1 april 2000, aangewezen voor het ambt van commandant van de brigade Houyet-Ciergnon.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^