Document Van De Diensten Van De Eerste Minister
gepubliceerd op 06 november 1997
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Federale diensten voor wetenschappelijke, technische en culturele aangelegenheden Nationale Orden Bij koninklijk besluit van 15 juli 1997 : - wordt de heer Declerck, Robert Louis Cornelius, bestuurschef bij de Federale diensten voor wet Hij zal het burg

bron
diensten van de eerste minister
numac
1997021320
pub.
06/11/1997
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

DIENSTEN VAN DE EERSTE MINISTER


Federale diensten voor wetenschappelijke, technische en culturele aangelegenheden Nationale Orden Bij koninklijk besluit van 15 juli 1997 : - wordt de heer Declerck, Robert Louis Cornelius, bestuurschef bij de Federale diensten voor wetenschappelijke, technische en culturele aangelegenheden, benoemd tot Ridder in de Leopoldsorde.

Hij zal het burgerlijk ereteken dragen en vanaf 8 april 1997 zijn rang in de Orde innemen; - wordt de heer Remy, Jean Paul Louis Georges, ere-bestuurschef bij de Federale diensten voor wetenschappelijke, technische en culturele aangelegenheden, benoemd tot Ridder in de Leopoldsorde.

Hij zal het burgerlijk ereteken dragen en vanaf 15 november 1995 zijn rang in de Orde innemen; - wordt de heer Vandenheede, Claude Joseph Jean Fernand, vertaler-revisor-directeur bij de Federale diensten voor wetenschappelijke, technische en culturele aangelegenheden, benoemd tot Officier in de Kroonorde.

Hij neemt op 8 april 1995 zijn rang in de Orde in; - wordt de heer Lambert, André Roger, bestuurschef bij de Nationale Dienst voor Congressen, benoemd tot Ridder in de Kroonorde.

Hij neemt op 8 april 1995 zijn rang in de Orde in; - worden de Gouden Palmen der Kroonorde toegekend aan Mevr. Haesaerts, Liliane, Victorine, Pierre, Francine, echtg. Cober, klerk bij de Federale diensten voor wetenschappelijke, technische en culturele aangelegenheden.

Zij neemt op 8 april 1993 haar rang in de Orde in; - worden de Gouden Palmen der Kroonorde toegekend aan Mevr. Kellens, Arlette Marie Isidoor, echtg. De Wolf, klerk bij de Nationale Dienst voor Congressen.

Zij neemt op 15 november 1992 haar rang in de Orde in; - worden de Gouden Palmen der Kroonorde toegekend aan de heer Pierreux, Francis Walter Octave, klerk bij de Nationale Dienst voor Congressen.

Hij neemt op 8 april 1995 zijn rang in de Orde in; - worden de Gouden Palmen der Kroonorde toegekend aan de heer Salien, Maurice Marcel Louis, beambte bij de Nationale Dienst voor Congressen.

Hij neemt op 8 april 1997 zijn rang in de Orde in; - worden de Gouden Palmen der Kroonorde toegekend aan de heer Vercauteren, Theophiel Frans, klerk bij de Federale diensten voor wetenschappelijke, technische en culturele aangelegenheden.

Hij neemt op 15 november 1996 zijn rang in de Orde in; - worden de Gouden Palmen der Kroonorde toegekend aan de heer Vercruysse, Marnix René Julien, klerk bij de Nationale Dienst voor Congressen.

Hij neemt op 15 november 1995 zijn rang in de Orde in; - wordt Mevr. Lievens, Godelieve Maria Frans, echtg. Mille, directiesecretaresse bij de Federale diensten voor wetenschappelijke, technische en culturele aangelegenheden, benoemd tot Ridder in de Orde van Leopold II. Zij neemt op 15 november 1992 haar rang in de Orde in; - wordt de heer Walsdorff, Marcel Camille Louis, bestuursassistent bij de Federale diensten voor wetenschappelijke, technische en culturele aangelegenheden, benoemd tot Ridder in de Orde van Leopold II. Hij neemt op 8 april 1992 zijn rang in de Orde in; - wordt Mevr. Wayenberg, Mildred Maria Gislena, echtg. Palma, bestuursassistent bij de Federale diensten voor wetenschappelijke, technische en culturele aangelegenheden, benoemd tot Ridder in de Orde van Leopold II. Zij neemt op 8 april 1995 haar rang in de Orde in; - wordt de Gouden Medaille der Orde van Leopold II toegekend aan de heer Devis, Guy Ghislain Charles Eugène, geschoold werkman bij de Federale diensten voor wetenschappelijke, technische en culturele aangelegenheden.

Hij neemt op 8 april 1997 zijn rang in de Orde in; - wordt de Gouden Medaille der Orde van Leopold II toegekend aan Mevr.

Vercammen, Nelly Maria, echtg. De Ruysscher, beambte bij de Federale diensten voor wetenschappelijke, technische en culturele aangelegenheden.

Zij neemt op 8 april 1995 haar rang in de Orde in; - wordt de Zilveren Medaille der Orde van Leopold II toegekend aan Mevr. Desmedt, Marie-Rose, Thérèse Josephine, echtg. Driessens, arbeider bij de Nationale Dient voor Congressen.

Zij neemt op 15 november 1991 haar rang in de Orde in.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^