Document Van Het Rijksinstituut Voor Ziekte- En Invaliditeitsverzekering
gepubliceerd op 29 oktober 1999
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering. - Technische raad voor farmaceutische specialiteiten, ingesteld bij de Dienst voor geneeskundige verzorging. - Hernieuwing van een mandaat Bij koninklijk besluit van 12 september 1999, wor (...

bron
ministerie van sociale zaken, volksgezondheid en leefmilieu
numac
1999022960
pub.
29/10/1999
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

MINISTERIE VAN SOCIALE ZAKEN, VOLKSGEZONDHEID EN LEEFMILIEU


Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering. - Technische raad voor farmaceutische specialiteiten, ingesteld bij de Dienst voor geneeskundige verzorging. - Hernieuwing van een mandaat Bij koninklijk besluit van 12 september 1999, wordt hernieuwd voor een termijn van zes jaar ingaande op 8 februari 1999, als lid van de Technische raad voor farmaceutische specialiteiten, ingesteld bij de Dienst voor geneeskundige verzorging van het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering, het mandaat van de heer Robays, H., in de hoedanigheid van plaatsvervangend lid, als vertegenwoordiger van een representatieve beroepsorganisatie van de ziekenhuisapothekers.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^