Document
gepubliceerd op 05 april 2001
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Buitenlandse dienst. - Overplaatsingen. - Titel van Ambassadeur Aanstellingen. - Einde aanstelling. - Oppensioenstelling Overplaatsingen Bij ministeriële besluiten van 15 januari 2001 werden de hiernavermelde ambtenaren toegevoegd aan de De heren : Th

bron
ministerie van buitenlandse zaken, buitenlandse handel en internationale samenwerking
numac
2001015037
pub.
05/04/2001
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

MINISTERIE VAN BUITENLANDSE ZAKEN, BUITENLANDSE HANDEL EN INTERNATIONALE SAMENWERKING


Buitenlandse dienst. - Overplaatsingen. - Titel van Ambassadeur Aanstellingen. - Einde aanstelling. - Oppensioenstelling Overplaatsingen Bij ministeriële besluiten van 15 januari 2001 werden de hiernavermelde ambtenaren toegevoegd aan de post vermeld na hun naam : De heren : Th. Baekelandt, Minister-Raad te Rome.

St. De Loecker, Adjunct-Permanent Vertegenwoordiger bij de O.V.N. te New York.

B. Ouvry, Minister-Raad te Parijs.

Ph. Roland, Minister-Raad te Londen.

J.-J. Schittecatte, Raad bij de Permanente Vertegenwoordiging bij de E.U. te Brussel.

D. Sergijsels, Ambassaderaad te Helsinki.

Mevr. J. Zikmundova, Raad bij de Permanente Vertegenwoordiging bij de U.N.O. te Genève.

De heren : Ch. Delogne, Ambassadesecretaris te Kinshasa.

B. Georges, Eerste Secretaris bij de Permanente Vertegenwoordiging bij de E.U. te Brussel.

Ch. Hoornaert, Eerste Ambassadesecretaris te Londen.

Jonkheer J.-C. Janssens de Bisthoven, Eerste Ambassadesecretaris te Wenen.

De heren : Th. Lambert, Attaché bij de Permanente Vertegenwoordiging bij de U.N.O. te Genève.

P. Maddens, Adjunct-Permanent Vertegenwoordiger bij de O.V.S.E. te Wenen.

M. Maertens, Attaché bij de Permanente Vertegenwoordiging bij de U.N.O. te New York.

D. Nagant de Deuxchaisnes, Attaché bij de Permanente Vertegenwoordiging bij de E.U. te Brussel.

A. Pauwels, Ambassadeattaché te San José.

Ph. Potjes, Attaché bij de Permanente Vertegenwoordiging bij de O.V.S.E. te Wenen.

P. Reynders, Eerste Ambassadesecretaris te Den Haag.

Mevr. M.-A. Simons, Eerste Ambassadesecretaris te Bern.

Mej. B. Stevens, Attaché bij de Permanente Vertegenwoordiging bij de U.N.O. te New York.

De heren : M. Tilemans, Eerste Secretaris bij de Permanente Vertegenwoordiging bij de U.N.O. te New York.

K. Van Den Bossche, Attaché bij de Permanente Vertegenwoordiging bij de U.N.O. te Genève.

B. Van Der Pluijm, Secretaris bij de Permanente Vertegenwoordiging bij de U.N.O. te New York.

W. Van De Voorde, Minister-Raad te Berlijn.

P. Van Gheel, Attaché bij de Permanente Vertegenwoordiging bij de E.U. te Brussel.

A. Van Gucht, Ambassadeattaché te Madrid.

H. Vantieghem, Ambassadeattaché te Amman.

M. Versailles, Ambassadeattaché te Teheran.

Bij volgende besluiten werden de hiernavermelde ambtenaren toegevoegd aan de post vermeld na hun naam : - koninklijk besluit van 17 september 2000 : de heer Frank Recker, Ambassadeur te Abidjan; - koninklijke besluiten van 20 oktober 2000 : de heren : Philippe Dartois, Ambassadeur te Hanoï;

Claude Misson, Ambassadeur te Madrid; - koninklijke besluiten van 16 november 2000 : de heren : Ivo Goemans, Ambassadeur te Libreville;

Francis Ronse, Ambassadeur te Bogota; - koninklijk besluit van 11 december 2000 : de heer Yves Haesendonck, Permanent Vertegenwoordiger bij de UNESCO te Parijs; - koninklijke besluiten van 13 december 2000 : de heren : Philippe Arcq, Ambassadeur te Damas;

Pierre Vaesen, Ambassadeur te Bangkok; - koninklijk besluit van 15 december 2000 : de heer Koenraad Rouvroy, Ambassadeur te Seoel; - koninklijk besluit van 7 januari 2001 : Mej. Godelieve Van den Bergh, Ambassadeur te San José; - koninklijk besluit van 10 januari 2001 : de heer Jozef Smets, Ambassadeur te Lagos; - koninklijk besluit van 19 januari 2001 : de heer Renier Nijskens, Ambassadeur te Kinshasa.

Bij de volgende besluiten werden de hiernavermelde ambtenaren ontheven uit hun functie vermeld na hun naam en toegevoegd aan het Hoofdbestuur : - ministerieel besluit van 23 september 2000 : de heer Adelin Hudsyn, Ambassaderaad te Pretoria; - koninklijk besluit van 20 oktober 2000 : de heer Frédéric Renard, Ambassadeur te Hanoï; - koninklijk besluit van 5 december 2000 : de heer Frank De Coninck, Ambassadeur te Kinshasa; - koninklijk besluit van 1 februari 2001 : de heer Marc Geleyn, Ambassadeur te Tel Aviv.

Titel van Ambassadeur Bij koninklijk besluit van 20 oktober 2000 wordt de heer Frank De Coninck, ambtenaar van de tweede administratieve klasse, belast met de leiding van de Afrika-dienst en een speciale zending in het Gebied van de Grote Meren, gemachtigd de titel van Ambassadeur te voeren tijdens de duur van zijn zending.

Bij koninklijk besluit van 20 oktober 2000 wordt Graaf Albert de Borchgrave d'Altena, ambtenaar van de tweede administratieve klasse, belast met een zending met betrekking tot het Midden-Oosten en Noord-Afrika, gemachtigd de titel van Ambassadeur te voeren tijdens de duur van zijn zending.

Bij koninklijk besluit van 7 januari 2001 wordt Mevr. Régine De Clercq, ambtenaar van de tweede administratieve klasse ontheven uit haar functie van Minister-Raad te Parijs en belast met de functie van Permanent Vertegenwoordiger bij de O.E.S.O. te Parijs en gemachtigd de titel van Ambassadeur te voeren tijdens de duur van haar zending.

Bij koninklijk besluit van 1 februari 2001 wordt de heer Alexis Brouhns, ambtenaar van de tweede administratieve klasse, belast met de functie van Permanent Vertegenwoordiger bij de West-Europese Unie te Brussel. Hij wordt gemachtigd de titel van Ambassadeur te voeren tijdens de duur van zijn zending.

Aanstellingen Bij de volgende koninklijke besluiten werden de hiernavermelde Ambassadeurs in dezelfde hoedanigheid geaccrediteerd in de volgende landen : - koninklijke besluiten van 20 oktober 2000 : Mevr. Françoise Gustin, in Cyprus; de heer Frank Recker, in Ghana; - koninklijke besluiten van 29 november 2000 : de heren : Franz Michils, in Jemen en Oman;

Claude Misson, in Andorra;

Pierre Vaesen, in Cambodja en Laos; - koninklijke besluiten van 15 december 2000 : de heren : Ivo Goemans, in Sao Tomé en Principe;

Frank Recker, in Liberia en Sierra Leone; - koninklijk besluit van 7 januari 2001 : Mej. Godelieve Van den Bergh, in El Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua en Panama; - koninklijke besluiten van 9 januari 2001 : de heer Jozef Smets, in Benin en Togo; - koninklijk besluit van 1 februari 2001 : de heer Jan de Bruyne, in Equatoriaal Guinea.

Einde aanstelling Bij koninklijk besluit van 1 februari 2001 werd de heer Filip Cumps, ambtenaar van de derde administratieve klasse, ontheven uit zijn functie van Ambassadeur van België te Amman.

Oppensioenstelling Bij koninklijk besluit van 7 november 2000 werd aan de heer James Hoyaux eervol ontslag verleend. Hij wordt gemachtigd aanspraak te maken op een rustpensioen vanaf 1 maart 2001 en toegelaten de eretitel van Ambassadeur te dragen.

Bij koninklijk besluit van 13 februari 2001 werd aan de heer Dirk Lettens eervol ontslag verleend. Hij wordt gemachtigd aanspraak te maken op een vervroegd rustpensioen vanaf 1 juni 2001 en toegelaten de eretitel van Ambassadeur te dragen.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^