Document
gepubliceerd op 05 mei 2003
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Hoge Raad voor Preventie en Bescherming op het werk. - Benoeming van een gewoon geassocieerd lid en van een plaatsvervangend geassocieerd lid, vertegenwoordigers van de meest representatieve werkgeversorganisaties uit de niet-commerciële sector

bron
federale overheidsdienst werkgelegenheid, arbeid en sociaal overleg
numac
2003200507
pub.
05/05/2003
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

FEDERALE OVERHEIDSDIENST WERKGELEGENHEID, ARBEID EN SOCIAAL OVERLEG


Hoge Raad voor Preventie en Bescherming op het werk. - Benoeming van een gewoon geassocieerd lid en van een plaatsvervangend geassocieerd lid, vertegenwoordigers van de meest representatieve werkgeversorganisaties uit de niet-commerciële sector Bij koninklijk besluit van 9 maart 2003, dat uitwerking heeft met ingang van 1 maart 2003 : 1. wordt de heer Baert, Jules benoemd tot gewoon geassocieerd lid van de Hoge Raad voor Preventie en Bescherming op het werk, als vertegenwoordiger van de meest representatieve werkgeversorganisaties uit de niet-commerciële sector, ter vervanging van de heer Debref, Georges;2. wordt Mevr.Jaumotte, Anne-Marie benoemd tot plaatsvervangend geassocieerd lid van de Hoge Raad voor Preventie en Bescherming op het werk, als vertegenwoordigster van de meest representatieve werkgeversorganisaties uit de niet-commerciële sector, ter vervanging van Mevr. Blondeel, Dominique.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^