Document
gepubliceerd op 26 juli 2013
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Buitenlandse Dienst Overplaatsingen Bij ministeriële besluiten van 8 mei 2013 worden de hiernavermelde ambtenaren ontheven uit hun functie vermeld na hun naam en toegevoegd aan het Hoofdbestuur : DANHIEUX Daniel, Ministerraad bij de Amb DE PRETER Jan,

bron
federale overheidsdienst buitenlandse zaken, buitenlandse handel en ontwikkelingssamenwerking
numac
2013015173
pub.
26/07/2013
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

FEDERALE OVERHEIDSDIENST BUITENLANDSE ZAKEN, BUITENLANDSE HANDEL EN ONTWIKKELINGSSAMENWERKING


Buitenlandse Dienst Overplaatsingen Bij ministeriële besluiten van 8 mei 2013 worden de hiernavermelde ambtenaren ontheven uit hun functie vermeld na hun naam en toegevoegd aan het Hoofdbestuur : DANHIEUX Daniel, Ministerraad bij de Ambassade van België te Den Haag, DE PRETER Jan, Eerste Ambassadesecretaris bij de Permanente Vertegenwoordiging van België bij de O.V.N. te New York;

DUBOIS Gommaar, Eerste Ambassadesecretaris bij de Ambassade van België te Madrid.

Wijzigingen rechtsgebied Bij koninklijke besluiten van 21 mei 2013, wordt op datum van 30 april 2013 's avonds, de heer Koenraad LENAERTS, Buitengewoon en Gevolmachtigd Ambassadeur van België in de Bolivariaanse Republiek Venezuela ontheven uit zijn functie van Consul-generaal van België in de Republiek Suriname, in de Coöperatieve Republiek Guyana, in Aruba, in Curaçao, in Sint Maarten en in de Bijzondere Gemeenten Bonaire, Sint Eustatius en Saba en in de Republiek Trinidad en Tobago, met standplaats te Caracas.

Bij koninklijk besluit van 21 mei 2013 wordt de heer Sadi BRANCART, Buitengewoon en Gevolmachtigd Ambassadeur van België in Colombia, op datum van 1 mei 2013, aangesteld als Consul-Generaal van België in Aruba, in Curaçao, in Sint Maarten en in de Bijzondere Gemeenten Bonaire, Sint Eustatius en Saba, met standplaats te Bogota.

Bij koninklijken besluiten van 21 mei 2013 wordt Mevr. Godelieve VAN den BERGH, Buitengewoon en Gevolmachtigd Ambassadeur van België in Jamaica, op datum van 1 mei 2013, aangesteld als Consul-Generaal van België in de Republiek Suriname, in de Coöperatieve Republiek Guyana en in de Republiek Trinidad en Tobago, met standplaats te Kingston.

Bij koninklijk besluit van 30 april 2013 wordt de heer Bernard QUINTIN, op datum van 30 april 2013 's avonds, ontheven uit zijn functie van Consul-Generaal van België in de Distrito Federal en in de Staten Acre, Amapa, Amazonas, Goias, Para, Roraima en Tocantins.

Bij koninklijk besluit van 30 april 2013 wordt de heer Didier VANDERHASSELT, op datum van 30 april 2013 's avonds, ontheven uit zijn functie van Consul-Generaal van België in de Staten Mato Grosso en Rondania.

Bij koninklijk besluit van 30 april 2013 wordt Mevr. Else KEYERS, Ambassadeattaché bij de Ambassade van België te Brasilia, vanaf 1 mei 2013, aangesteld als Consul-Generaal van België in Brazilië, met als ressort het Distrito Federal en de Staat Goias, de Staten Tocantins, Para, Amapa, Roraima, Amazonas, Acre, Rondonia en Mato Grosso do Norte.

Bij koninklijk besluit van 30 april 2013 wordt het artikel 1, 2e alinea, van het koninklijk besluit van 7 juli 2011, waarbij de heer Alain VAN GUCHT belast werd met de functie van Consul-Generaal van België te Casablanca, vervangen door de volgende beschikking : Hij wordt belast met de functie van Consul-Generaal van België te Casablanca, met als ressort het Koninkrijk Marokko, met uitzondering van de Wilayas van de Regio Rabat-Salé-Zemmour-Zaers, de Regio Fès-Boulemane, de Regio Gharb-Cherarda-Beni Hsan, de Regio Meknès-Tafilalet (behalve de Provincie Errachidia), de Oostelijke Regio (behalve de Provincie Nador), de Regio Taza-Al Hoceima-Taounate (behalve de provincie Al Hoceima).

Dit besluit treedt in werking op 1 mei 2013.

Bij koninklijk besluit van 30 april 2013 wordt het artikel 1, 3e alinea, van het koninklijk besluit van 10 augustus 2009, waarbij de heer Jean-Luc BODSON geaccrediteerd wordt als Ambassadeur van België te Rabat, vervangen door de volgende beschikking : De heer Jean-Luc BODSON wordt eveneens aangesteld als Consul-Generaal van België in deze Staat, met als ressort de Wilayas van de Regio Rabat-Salé-Zemmour-Zaers, de Regio Fès-Boulemane, de Regio Gharb-Cherarda-Beni Hsan, de Regio Meknès-Tafilalet (met uitzondering de Provincie Errachidia), de Oostelijke Regio (met uitzondering de Provincie Nador), de Regio Taza-Al Hoceima-Taounate (met uitzondering de provincie Al Hoceima).

Dit besluit treedt in werking op 1 mei 2013.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^