Document
gepubliceerd op 27 februari 2015
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Directoraat-generaal wetgeving, fundamentele rechten en vrijheden. - Katholieke eredienst. - Mechelen Sint-Libertus. - Omvorming van plaats van kerkbedienaar in plaats van onderpastoor en overdracht van plaatsen van onderpastoor Bij koninklijk b Dit be

bron
federale overheidsdienst justitie
numac
2015009102
pub.
27/02/2015
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

FEDERALE OVERHEIDSDIENST JUSTITIE


Directoraat-generaal wetgeving, fundamentele rechten en vrijheden. - Katholieke eredienst. - Mechelen Sint-Libertus. - Omvorming van plaats van kerkbedienaar in plaats van onderpastoor en overdracht van plaatsen van onderpastoor Bij koninklijk besluit van 30 december 2014, in artikel 1, wordt de plaats van kerkbedienaar ten laste bij de Schatkist bij de parochie van Sint-Libertus te Mechelen in een plaats van onderpastoor bij de parochie van Sint-Pieter en Paul te Mechelen omgevormd, in artikel 2, wordt een plaats van onderpastoor ten laste bij de Schatkist bij de parochie van Sint-Libertus te Mechelen in een plaats van onderpastoor bij de parochie van Sint-Pieter en Paul te Mechelen overgedragen en, in artikel 3, wordt een plaats van onderpastoor ten laste bij de Schatkist bij de parochie van Sint-Libertus te Mechelen in een plaats van onderpastoor bij de parochie van Sint-Martinus te Sint-Martens-Lennik overgedragen.

Dit besluit heeft uitwerking met ingang van 9 oktober 2014.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^