Etaamb.openjustice.be
Koninklijk Besluit van 08 maart 2006
gepubliceerd op 10 april 2006

Koninklijk besluit tot goedkeuring van de wijziging van de statuten van de "Gezinsvergoedingenkas voor Notarissen, Politieke Mandatarissen en Vrije Beroepen"

bron
federale overheidsdienst sociale zekerheid
numac
2006022285
pub.
10/04/2006
prom.
08/03/2006
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body(...)
Document Qrcode

8 MAART 2006. - Koninklijk besluit tot goedkeuring van de wijziging van de statuten van de "Gezinsvergoedingenkas voor Notarissen, Politieke Mandatarissen en Vrije Beroepen"


ALBERT II, Koning der Belgen, Aan allen die nu zijn en hierna wezen zullen, Onze Groet.

Gelet op de samengeordende wetten betreffende de kinderbijslag voor loonarbeiders, inzonderheid op artikel 26, derde lid;

Gelet op de beslissing van de buitengewone algemene vergadering van de "Gezinsvergoedingenkas voor Notarissen, Politieke Mandatarissen en Vrije Beroepen" van 1 juli 2005;

Op de voordracht van Onze Minister van Sociale Zaken, Hebben Wij besloten en besluiten Wij :

Artikel 1.De wijziging van de statuten van de "Gezinsvergoedingenkas voor Notarissen, Politieke Mandatarissen en Vrije Beroepen" aangenomen bij beslissing van zijn buitengewone algemene vergadering van 1 juli 2005, wordt goedgekeurd.

Art. 2.Onze Minister die de Sociale Zaken onder zijn bevoegdheid heeft is belast met de uitvoering van dit besluit.

Gegeven te Brussel, 8 maart 2006.

ALBERT Van Koningswege : De Minister van Sociale Zaken, R. DEMOTTE

Bijlage Gezinsvergoedingenkas voor Notarissen, Politieke Mandatarissen en Vrije Beroepen v.z.w.

Statuten De statuten van het kinderbijslagfonds worden als volgt gewijzigd : HOOFDSTUK I. - Benaming, zetel, doel, duur

Artikel 1.De vereniging draagt de naam "Gezinsvergoedingenkas voor Notarissen, Politieke Mandatarissen en Vrije Beroepen" vereniging zonder winstoogmerk, in het Frans "Caisse d'Allocations familiales des Notaires, des Mandataires politiques et des Professions libérales", association sans but lucratif.

De maatschappelijke benaming zal onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden : "Vereniging zonder winstoogmerk", op alle akten, facturen en andere stukken die uitgaan van de vereniging.

Art. 2.De zetel van de vereniging is gevestigd te 1000 Brussel, Bergstraat 30-32, en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Brussel. Hij kan naar een andere plaats in de Brusselse agglomeratie of naar een andere gemeente overgebracht worden bij gewone beslissing van de algemene vergadering.

Art. 3.De vereniging heeft enkel de uitreiking van kinderbijslag, het kraamgeld en de adoptiepremie overeenkomstig de wetgeving betreffende de kinderbijslag voor werknemers ten doel.

Art. 4.De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan ten alle tijde ontbonden worden. HOOFDSTUK II. - De leden

Art. 5.Kan lid worden elke werkgever, natuurlijke of rechtspersoon die onder de toepassing van de geordende wetten betreffende de kinderbijslag voor werknemers valt, ongeacht de streek waartoe zij behoren.

De natuurlijke personen moeten een van de volgende hoedanigheden hebben of gehad hebben : notaris, politiek mandataris, beoefenaar van een medisch of paramedisch beroep of een vrij beroep in het algemeen.

De rechtspersonen moeten een activiteit uitoefenen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met bovenvermelde hoedanigheden.

De raad van bestuur kan een bijzondere macht verlenen aan de directeur ten einde andere personen of verenigingen die niet aan bovenvermelde voorwaarden voldoen als lid te aanvaarden.

Art. 6.Het aantal leden is onbeperkt. Het mag evenwel niet lager zijn dan de minima bepaald bij of krachtens de geordende wetten betreffende de kinderbijslag voor werknemers.

Art. 7.De aanvraag tot aansluiting behelst de verbintenis alle bepalingen van de statuten en reglementen van de vereniging na te leven. Deze wordt gericht tot de raad van bestuur. De beslissing van de raad van bestuur waarbij deze de aansluiting aanvaardt, wordt per gewone brief ter kennis van de belanghebbende gebracht.

Art. 8.Het lidmaatschap vervalt ingevolge ontslag of uitsluiting. Het ontslag wordt, bij een ter post aangetekend schrijven, ingediend bij de raad van bestuur; niemand kan evenwel ontslag nemen vóór het einde van de wettelijke vastgestelde periode, hetzij binnen de vier jaar na de aansluiting. Het moet ingediend worden met inachtneming van een opzeggingstermijn van ten minste dertig dagen; het heeft uitwerking op het einde van het kwartaal in de loop waarvan de opzeggingstermijn eindigt.

De uitsluiting kan onverwijld door de raad van bestuur uitgesproken worden tegen de leden die nalaten de bijdrage bedoeld in artikel 94, § 8, van de geordende wetten betreffende de kinderbijslag voor werknemers te betalen of die ernstig tekortkomen bij het naleven van hun statutaire of wettelijke verplichtingen. Het lid wordt vooraf uitgenodigd om gehoord te worden door de raad van bestuur. De uitsluiting wordt met een ter post aangetekend schrijven aan het lid betekend; zij heeft uitwerking op het einde van het kwartaal in de loop waarvan de betekening werd gedaan.

Art. 9.De ontslagnemende of uitgesloten leden, gewezen leden en hun erfgenamen kunnen noch een deel van het maatschappelijk vermogen noch een of andere terugbetaling van de betaalde bedragen eisen.

Art. 10.Alle beslissingen betreffende de toetreding, uittreding of uitsluiting van leden worden door toedoen van de raad van bestuur ingeschreven in het register van de leden, dat gehouden wordt op de zetel van de vereniging, binnen de dertig dagen na de datum van inwerkingtreding van de toetreding, de uittreding of de uitsluiting. HOOFDSTUK III. - Bestuur

Art. 11.Het bestuur wordt toevertrouwd aan een raad van bestuur samengesteld uit hoogstens vijftien leden die door de algemene vergadering benoemd, en gebeurlijk ontslagen worden; er wordt één bestuurder per provincie en één voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest aangeduid onder de leden van de vereniging die in de betrokken provincie of in het voornoemd Gewest wonen; de andere bestuurders kunnen vrij door de algemene vergadering aangeduid worden.

Art. 12.Het mandaat van de leden van de raad van bestuur is onbezoldigd. Zij hebben evenwel recht op de terugbetaling van hun reiskosten en op presentiegeld waarvan het bedrag door de algemene vergadering vastgesteld wordt.

Art. 13.De leden van de raad worden voor een termijn van maximum vier jaar gekozen.

De uittredende leden zijn slechts eenmaal herkiesbaar. Ingeval een lid van de raad tijdens zijn mandaat overlijdt of zijn functie stopzet, kan de raad in zijn vervanging voorzien door de voorlopige aanstelling van een nieuw lid wiens benoeming tijdens de eerstvolgende algemene vergadering ter bekrachtiging voorgelegd wordt. Dit mandaat wordt als zijn eerste beschouwd vanaf de bekrachtiging door de algemene vergadering voor een duur van vier jaar.

Geen enkele kandidaat mag de leeftijd van zeventig jaar bereikt hebben op de dag van de verkiezing of van de herverkiezing.

De raad zal om het jaar gedeeltelijk moeten vervangen worden, zodanig dat deze om de acht jaar volledig hernieuwd is. De datum van de vervanging van een bestuurslid, moet bepaald worden bij zijn benoeming.

Niemand kan tot bestuurder benoemd worden of de functie van bestuurder blijven uitoefenen indien zijn echtgeno(o)t(e), een aanverwante of verwante in rechte lijn of een aanverwante of verwante tot en met de tweede graad in zijlijn aangesteld is als bediende in dienst van de vereniging.

De echtgeno(o)t(e) van een bestuurder, zijn aanverwante of verwante in rechte lijn, of zijn aanverwante of verwante tot en met de tweede graad in de zijlijn, kan niet worden aangeworven als bediende indien het mandaat van die bestuurder niet sinds meer dan één jaar beëindigd is.

Art. 14.De raad van bestuur kiest in zijn midden een voorzitter en eventueel, één of meer ondervoorzitters.

De raad van bestuur wordt in geval van afwezigheid van de voorzitter door de ondervoorzitter of de langst in functie zijnde ondervoorzitter voorgezeten. Bij ontstentenis van een ondervoorzitter of van een aanwezige ondervoorzitter, wordt de raad door een vergaderingsvoorzitter voorgezeten.

Art. 15.De raad van bestuur wordt door de voorzitter of de directeur samengeroepen zo dikwijls als de belangen van de vereniging het vergen. Hij moet samengeroepen worden wanneer een derde van de bestuurders of een vijfde van de leden hierom vraagt. Elke beslissing van de raad van bestuur wordt genomen bij volstrekte meerderheid van de stemmende leden, ongeacht hun aantal. Bij staking van stemmen, is de stem van de voorzitter beslissend.

Elke verhinderde of afwezige bestuurder mag schriftelijk of per telefax aan een van zijn collega's uit de raad volmacht verlenen om hem op een vergadering van de raad te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele bestuurder kan houder zijn van meer dan één volmacht.

Art. 16.De notulen van de vergadering van de raad worden door de vergaderingsvoorzitter, of, ingeval deze belet is, door twee bestuurders die aan de vergadering deelnamen, getekend, evenals door de secretaris.

De uittreksels uit of de afschriften van deze notulen worden door de voorzitter of, ingeval deze belet is, door de twee bestuurders die ze ondertekenen, waarachtig en eensluidend verklaard.

Art. 17.De raad van bestuur beschikt over alle bevoegdheden die voor het bestuur van de vereniging noodzakelijk zijn. Die bevoegdheden omvatten het opstellen van de bijzondere reglementen voorzien bij artikel 24 der geordende wetten betreffende de kinderbijslag voor werknemers, met uitzondering van dit betreffende de sancties waarvoor een opdracht van de algemene vergadering vereist is.

De raad van bestuur vertrouwt de bevoegdheden van het dagelijks bestuur toe zoals bepaald in artikel 18 hierna aan een directeur waarvan hij de bevoegdheden bepaalt.

De directeur woont de algemene vergaderingen en deze van de raad bij met raadgevende stem; hij neemt de functie waar van secretaris.

De raad van bestuur kan bepaalde machten overdragen aan één of meer mandatarissen die hij in of buiten de raad aanduidt en die hun machten gezamenlijk per twee zullen uitoefenen indien zij met meerderen zijn.

Behoudens bijzondere overdracht van machten door de raad van bestuur, worden de akten die de vereniging verbinden ondertekend door twee bestuurders of door een bestuurder en de directeur, zonder dat dezen tegenover derden een voorafgaandelijke beslissing van de raad moeten laten blijken.

De ambtsbeëindiging van de directeur kan slechts ingaan na een gemotiveerde beslissing van de raad van bestuur genomen bij gewone meerderheid van de stemmen.

De ambtsbeëindiging van een bestuurder behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering overeenkomstig artikel 24.

Iedere bestuurder is vrij zich terug te trekken uit zijn mandaat door zijn ontslag schriftelijk te richten aan de raad van bestuur die er akte van neemt en het inschrijft op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering, die bevoegd is om kwijting te verlenen. Evenzo is de directeur vrij om zich op elk ogenblik uit zijn functie terug te trekken door zijn ontslag schriftelijk aan de raad van bestuur aan te bieden.

Onderhavig artikel is van toepassing onverminderd de bepalingen van artikel 8.

Art. 18.De bevoegdheden van het dagelijks bestuur worden bepaald als die welke al de handelingen behelzen die gewoonlijk nodig zijn tot het vervullen van de opdrachten waarmede de vereniging door de wet of de reglementen is belast overeenkomstig de door de algemene vergadering gegeven richtlijnen en die welke alle handelingen omvatten die normaal vereist zijn voor de uitvoering van de door de algemene vergadering genomen beslissingen of voor de goede gang der diensten en namelijk : 1. De betaalorders opmaken en ondertekenen en, in het algemeen, alle financiële verrichtingen tot stand brengen en afhandelen, alle gestorte bedragen in ontvangst nemen en hiervoor ontlasting geven, en alle nuttige maatregelen treffen, in geval van belegging, binnen de gestelde grenzen, van geldmiddelen.Voor deze verrichtingen is de medeondertekening van een door de raad van bestuur aangestelde verantwoordelijke tweede persoon onontbeerlijk; 2. Aan de bevoegde overheden alle mededelingen of alle door de wetgeving geëiste inlichtingen doorzenden;3. Alle handelingen, zowel gerechtelijke als buitengerechtelijke, verrichten, met het oog op de verdediging van de belangen van de vereniging en op de inning en de invordering van de aan de vereniging verschuldigde sommen en inzonderheid : a) in naam van de vereniging in rechten op te treden zowel in hoedanigheid van eiser als van verweerder.De raad van bestuur wordt door zijn voorzitter of door de afgevaardigde van deze laatste vertegenwoordigd, behalve in vorderingen bij de arbeidsrechtbank; b) met de schuldenaars van de vereniging alle akkoorden sluiten met het oog op de uitvoering van de in haar voordeel gewezen vonnissen;c) met alle rechtsmiddelen de in haar voordeel gewezen vonnissen uitvoeren, verschijnen in de akten van de rechtspleging door berusting of betwisting, opheffing verlenen van deze uitvoeringen;d) de schuldvorderingen van de vereniging indienen ingeval van faillissement van haar schuldenaars;4. De gerechtelijke beslissingen, waarbij de vereniging veroordeeld wordt, uitvoeren;5. Bij hoogdringendheid en conservatoir, om het even welke maatregel treffen met het oog op de goede werking en het vrijwaren der rechten en belangen van de vereniging of van de openbare dienst die ze vervult. Mag in geen geval of op generlei wijze voorkomen in het dagelijks bestuur het onderzoek van de opmerkingen door de Rijksdienst gericht tot de vereniging betreffende haar administratief en financieel bestuur, alsmede het antwoord op die opmerkingen.

Art. 19.De bestuurders gaan geen enkele persoonlijke verplichting aan uit hoofde van hun mandaat. Zij hebben zich slechts voor de uitvoering van hun mandaat en voor de fouten begaan in hun bestuur te verantwoorden.

Art. 20.De algemene vergadering duidt een commissaris aan belast met het nazicht van de jaarrekeningen van de vereniging en gekozen onder de leden van het instituut der bedrijfsrevisoren of het instituut der accountants.

Hij wordt voorgedragen door de raad van bestuur van de vereniging. HOOFDSTUK IV. - Algemene vergadering

Art. 21.De algemene vergadering is samengesteld uit al de leden.

Elk jaar wordt een algemene vergadering gehouden. De raad van bestuur brengt er verslag uit over de verrichtingen van de vereniging en legt er de rekening van het voorbije dienstjaar en de begroting van het volgend dienstjaar voor.

De algemene vergaderingen worden door de raad van bestuur samengeroepen telkens als hij het nuttig acht voor de belangen van de vereniging; zij zullen eveneens samengeroepen moeten worden op uitdrukkelijk verzoek van een vijfde der leden schriftelijk gericht tot de voorzitter van de raad.

Art. 22.De oproepingen die de agenda bevatten worden aan de leden individueel per gewone brief ten minste acht dagen voor de vergadering langs de post verzonden. Bovendien kunnen zij worden gedaan door mededelingen in notariële en geneeskundige tijdschriften. Indien de vereniging meer dan 2000 leden telt, kan de individuele oproeping van alle leden van de vereniging vervangen worden door een oproeping in het Belgisch Staatsblad en in twee kranten die verschijnen in de provincie waar de zetel van de vereniging gevestigd is. In dit geval dient de oproeping ten minste 14 dagen op voorhand te gebeuren.

Art. 23.Zowel op de gewone algemene vergadering als op de buitengewone algemene vergadering bezit elk lid één stem. De werkgevers kunnen zich nochtans laten vertegenwoordigen door een ander schriftelijk gemandateerd lid. De werkgevers, rechtspersonen die de rechtspersoonlijkheid bezitten, kunnen zich eveneens laten vertegenwoordigen door een lid van hun raad van bestuur, door een vennoot of door een schriftelijk gemandateerd lid van hun kaderpersoneel.

Het aantal volmachten per lid wordt beperkt tot vijf.

De raad van bestuur kan de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze op de maatschappelijke zetel ingediend worden ten minste drie dagen vóór de vergadering.

Art. 24.De algemene vergadering is geldig samengesteld welk ook het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden zij en de beslissingen worden bij meerderheid van stemmen genomen. De onthoudingen en de blancostemmen worden niet meegerekend in het stemmenaantal.

Alleen de algemene vergadering van de leden is bevoegd om over volgende onderwerpen te beraadslagen : 1° de wijziging van de statuten;2° de benoeming en het ontslag van de bestuurders;3° de goedkeuring van de begrotingen en de rekeningen;4° de ontbinding van de vereniging of haar samensmelting met een andere vereniging;5° de benoeming van de commissarissen en eventueel hun bezoldiging en hun ontslag;6° de kwijting te verlenen aan de bestuurders en de commissarissen;7° de oprichting van administratieve zetels en bijhuizen van de vereniging. Wanneer de vereniging niet meer dan vijfhonderd leden telt, kan de algemene vergadering alleen op geldige wijze over de wijzigingen in de statuten beraadslagen en besluiten wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping is en wanneer ten minste twee derde van de leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Ingeval op de eerste vergadering minder dan twee derde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Indien de vereniging meer dan vijfhonderd leden telt, kan de algemene vergadering geldig beraadslagen en besluiten over de wijziging van de statuten zonder dat ten minste tweederde van de leden van de vereniging op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Art. 25.De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur. Bij afwezigheid van de voorzitter van de raad, wordt het voorzitterschap waargenomen door de ondervoorzitter of de langst in functie zijnde ondervoorzitter van de raad. Bij afwezigheid van de voorzitter en van de ondervoorzitter(s), wordt er een vergaderingsvoorzitter gekozen onder de aanwezige leden van de raad van bestuur.

Art. 26.De algemene vergadering beraadslaagt over de voorstellen die haar door de raad van bestuur of door de leden gedaan worden en die op de agenda ingeschreven zijn.

Elk voorstel, ondertekend door ten minste een twintigste van de leden ingeschreven op de ter griffie van de rechtbank van eerste aanleg neergelegde jaarlijst van de leden, moet op de agenda gebracht worden.

Er mogen evenwel beslissingen buiten de agenda getroffen worden, op voorwaarde dat zij slechts op kwesties van administratief bestuur van de vereniging betrekking hebben en er geen beroep tegen aangetekend wordt tijdens de volgende vergadering.

Art. 27.De beslissingen van de algemene vergadering worden opgetekend in notulen bijgehouden in de zetel van de vereniging, waar alle leden er kennis van kunnen nemen, doch zonder verplaatsing van het register.

De notulen worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris evenals door de leden die zulks verlangen.

Afschriften of uittreksels, voor echt verklaard door de voorzitter of twee bestuurders, kunnen aan belanghebbende derden bezorgd worden. HOOFDSTUK V. - Financiële bepalingen

Art. 28.De inkomsten van de vereniging bestaan uit : 1° bedragen die haar toekomen bij toepassing van de wetgeving op de sociale zekerheid;2° toelagen, giften of alle andere bedragen die zij zou kunnen genieten hetzij krachtens deze wetgeving, hetzij uit hoofde van om het even welke andere titel;3° bijdragen die de vereniging, gebeurlijk bij beslissing van de raad van bestuur van haar leden zou kunnen vragen om de administratiekosten te dekken.

Art. 29.De kas stelt een reservefonds, een thesauriefonds voor de betaling van de gezinsbijslag, een fonds voor administratiekosten en een administratieve reserve samen, overeenkomstig de geordende wetten betreffende de kinderbijslag voor werknemers en hun uitvoeringsbesluiten en wendt die volgens de bij deze wetten en besluiten vastgestelde regelen aan.

Art. 30.Elk lid is verplicht aan de vereniging de inlichtingen te verstrekken die zij nodig heeft om haar opdracht te vervullen en eventueel al de rechtvaardigende en al de boekhoudkundige stukken, die het mogelijk maken de juistheid van zijn verklaringen vast te stellen, ter beschikking van haar afgevaardigden te houden.

Indien het lid de nodige inlichtingen niet verstrekt, kan de vereniging deze ter plaatse inwinnen op kosten van het in gebreke zijnde lid.

Art. 31.Elke bedrieglijke verklaring geeft aanleiding tot de toepassing van de sancties bepaald bij het desbetreffend reglement.

Bovendien, kan de persoon die bedrog pleegt, uit de vereniging gesloten worden, onverminderd de verplichting de onbetaald gebleven bijdragen en boeten, te betalen.

Art. 32.De bijdragen dienen betaald te worden binnen de bij de wet en de reglementen bepaalde termijnen.

Zo het lid nalaat binnen de gestelde termijnen de voor de berekening van zijn bijdrage nodige inlichtingen te verstrekken, kan de vereniging van ambtswege en op kosten van het in gebreke zijnde lid de nodige inlichtingenstaat doen opmaken.

Het in gebreke gebleven lid moet de bij de geordende wetten en de reglementen bepaalde verhogingen, verwijlintresten en boeten betalen.

Art. 33.Het maatschappelijk jaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

De raad van bestuur is verplicht elk jaar de rekening van het voorbije dienstjaar en de begroting van het volgend dienstjaar ter goedkeuring aan de algemene vergadering voor te leggen.

De goedkeuring van de rekeningen door de algemene vergadering geldt als ontlasting voor de raad van bestuur. HOOFDSTUK VI. - Ontbinding, vereffening, samensmelting

Art. 34.De algemene vergadering kan de ontbinding van de vereniging alleen uitspreken, wanneer ten minste twee derde van de leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Is deze voorwaarde niet vervuld, dan kan een tweede vergadering samengeroepen worden die geldig kan beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Geen beslissing is aangenomen tenzij zij aangenomen is met een meerderheid van vier vijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

De algemene vergadering bepaalt terzelfdertijd de vereffening die onder de controle van de Rijksdienst voor Kinderbijslag voor Werknemers moet gebeuren. Zij benoemt één of meer vereffenaars die hun opdracht in bestendige samenwerking met genoemde Rijksdienst uitvoeren, zij stelt hun bevoegdheden vast en bepaalt eventueel hun bezoldigingen.

Art. 35.In geval van vrijwillige of gerechtelijke ontbinding van de vereniging, beslist de algemene vergadering die ze uitgesproken heeft over de bestemming van het nettovermogen na betaling van de schulden en aanzuivering van de lasten, die zoveel mogelijk het doel benadert waartoe de ontbonden vereniging opgericht werd.

Bij ontstentenis van dergelijke bestemming, zullen de goederen aan de Rijksdienst voor Kinderbijslag voor Werknemers toekomen.

Art. 36.Tot de samensmelting met een ander fonds kan door de algemene vergadering besloten worden tegen dezelfde voorwaarden als die gesteld voor de ontbinding.

Art. 37.Onderhavige statuten van de Gezinsvergoedingenkas voor Notarissen, Politieke Mandatarissen en Vrije Beroepen vervangen deze bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad d.d. 14 oktober 1994, nr. 2616, die opgeheven worden.

Gezien om te worden gevoegd bij Ons besluit van 8 maart 2006.

ALBERT Van Koningswege : De Minister van Sociale Zaken, R. DEMOTTE

^