Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 19 februari 1998
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Burgemeester. - Ontslagen Bij koninklijk besluit van 22 december 1997 wordt het ontslag aangeboden door de heer François Guillaume uit zijn ambt van burgemeester van de gemeente Evere, administratief arrondissement Brussel-Hoofdstad, aanvaard.

bron
ministerie van binnenlandse zaken
numac
1997000911
pub.
19/02/1998
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

MINISTERIE VAN BINNENLANDSE ZAKEN


Burgemeester. - Ontslagen Bij koninklijk besluit van 22 december 1997 wordt het ontslag aangeboden door de heer François Guillaume uit zijn ambt van burgemeester van de gemeente Evere, administratief arrondissement Brussel-Hoofdstad, aanvaard.

Bij koninklijk besluit van 8 januari 1998, wordt het ontslag aangeboden door de heer René Lambinet uit zijn ambt van burgemeester van de gemeente Saint-Leger, provincie Luxemburg, arrondissement Virton, aanvaard.

Bij koninklijk besluit van 20 januari 1998, wordt het ontslag aangeboden door de heer Louis Devaux uit zijn ambt van burgemeester van de stad Saint-Hubert, provincie Luxemburg, arrondissement Neufchâteau, aanvaard.

Bij koninklijk besluit van 20 januari 1998 wordt het ontslag aangeboden door de heer Jacques Champluvier uit zijn ambt van burgemeester van de stad Florenville, provincie Luxemburg, arrondissement Virton, aanvaard.

Bij koninklijk besluit van 20 januari 1998 wordt het ontslag aangeboden door de heer Antoine Van Speybroeck uit zijn ambt van burgemeester van de gemeente Nevele, provincie Oost-Vlaanderen, arrondissement Gent, aanvaard.

Bij koninklijk besluit van 21 januari 1998 wordt het ontslag, aangeboden door de heer Herbert Overdenborger uit zijn ambt van burgemeester van de gemeente De Pinte, provincie Oost-Vlaanderen, arrondissement Gent, aanvaard.

Bij koninklijk besluit van 21 januari 1998 wordt het ontslag, aangeboden door de heer Marcel Remacle uit zijn ambt van burgemeester van de gemeente Vielsalm, provincie Luxemburg, arrondissement Bastenaken, aanvaard.

Bij koninklijk besluit van 26 januari 1998 wordt het ontslag aangeboden door de heer Franz Clement uit zijn ambt van burgemeester van de gemeente Martelange, provincie Luxemburg, arrondissement Aarlen, aanvaard.

Bij koninklijk besluit van 26 januari 1998 wordt het ontslag aangeboden door de heer François Thomas uit zijn ambt van burgemeester van de gemeente Fexhe-le-Haut-Clocher, provincie Luik, arrondissement Borgworm, aanvaard.

Bij koninklijk besluit van 26 januari 1998 wordt het ontslag aangeboden door Mevr. Jenny Gerard uit haar ambt van burgemeester van de gemeente Esneux, provincie Luik, arrondissement Luik, aanvaard.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^