Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 08 december 1998
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Arbeidsgerechten. - Ontslagen Bij koninklijk besluit van 13 november 1998 is aan de heer Raymond De Greef, eervol ontslag verleend uit zijn ambt van werkend raadsheer in sociale zaken, als werkgever, bij het arbeidshof te Antwerpen. Bij Bij koninklijk

bron
ministerie van tewerkstelling en arbeid
numac
1998012980
pub.
08/12/1998
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

MINISTERIE VAN TEWERKSTELLING EN ARBEID


Arbeidsgerechten. - Ontslagen Bij koninklijk besluit van 13 november 1998 is aan de heer Raymond De Greef, eervol ontslag verleend uit zijn ambt van werkend raadsheer in sociale zaken, als werkgever, bij het arbeidshof te Antwerpen.

Bij koninklijk besluit van 13 november 1998 is aan de heer Laurent De Vries, op zijn verzoek, eervol ontslag verleend uit zijn ambt van werkend rechter in sociale zaken, als werknemer-arbeider, bij de arbeidsrechtbank te Turnhout.

Bij koninklijk besluit van 16 november 1998 is aan de heer Freddy Buysschaert, op zijn verzoek, eervol ontslag verleend uit zijn ambt van werkend rechter in sociale zaken, als werknemer-bediende, bij de arbeidsrechtbanken te Kortrijk-Ieper-Veurne.

Bij koninklijk besluit van 16 november 1998 is aan de heer Noël Heinckiens, die de leeftijdsgrens zal bereiken op 15 november 1998, ontslag verleend uit zijn ambt van werkend raadsheer in sociale zaken, als werknemer-arbeider, bij het arbeidshof te Brussel.

Belanghebbende wordt ertoe gemachtigd de eretitel van het ambt te voeren.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^