Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 22 december 1999
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Personeel. - Pensioneringen Bij koninklijk besluit van 10 augustus 1998 wordt aan de heer Gilson, Alain Y. J.-P., informaticus bij het Bestuur Economische Informatie, met ingang van 1 juli 1999 eervol ontslag uit zijn functies verleend en wordt De heer

bron
ministerie van economische zaken
numac
1999011217
pub.
22/12/1999
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

MINISTERIE VAN ECONOMISCHE ZAKEN


Personeel. - Pensioneringen Bij koninklijk besluit van 10 augustus 1998 wordt aan de heer Gilson, Alain Y. J.-P., informaticus bij het Bestuur Economische Informatie, met ingang van 1 juli 1999 eervol ontslag uit zijn functies verleend en wordt hij gerechtigd aanspraak te maken op een rustpensioen ten laste van de Openbare Schatkist.

De heer Gilson wordt ertoe gemachtigd de titel van zijn graad eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 8 november 1998 wordt aan de heer Van Ongeval, Guido E.O., adjunct-adviseur bij het Bestuur Economische Betrekkingen, met ingang van 1 juli 1999, eervol ontslag uit zijn functies verleend en wordt hij gerechtigd aanspraak te maken op een rustpensioen ten laste van de Openbare Schatkist.

De heer Van Ongeval wordt ertoe gemachtigd de titel van zijn graad eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 19 april 1999 wordt aan de heer Garroy, Pol, A., H., A., actuaris-directeur bij het Nationaal Instituut voor de Statistiek, met ingang van 1 november 1999, eervol ontslag uit zijn functies verleend en wordt hij gerechtigd aanspraak te maken op een rustpensioen ten laste van de Openbare Schatkist.

De heer Garroy wordt ertoe gemachtigd de titel van zij graad eershalve te voeren en de ambtskledij ervan te dragen.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^