Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 07 oktober 1999
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Arbeidsgerechten. - Ontslagen Bij koninklijk besluit van 19 september 1999, is aan de heer Etienne Crosse, die de leeftijdsgrens bereikt heeft op 13 augustus 1999, ontslag verleend uit zijn ambt van werkend raadsheer in sociale zaken, als werkne Belangh

bron
ministerie van tewerkstelling en arbeid
numac
1999012663
pub.
07/10/1999
prom.
--
staatsblad
http://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&c(...)
Document Qrcode

MINISTERIE VAN TEWERKSTELLING EN ARBEID


Arbeidsgerechten. - Ontslagen Bij koninklijk besluit van 19 september 1999, is aan de heer Etienne Crosse, die de leeftijdsgrens bereikt heeft op 13 augustus 1999, ontslag verleend uit zijn ambt van werkend raadsheer in sociale zaken, als werknemer-arbeider, bij het Arbeidshof te Gent.

Belanghebbende wordt ertoe gemachtigd de eretitel van het ambt te voeren.

Bij koninklijk besluit van 19 september 1999 is aan de heer José Mortier, op zijn verzoek vanaf 1 februari 1999, eervol ontslag verleend uit zijn ambt van werkend rechter in sociale zaken, als werkgever, bij de Arbeidsrechtbanken te Kortrijk, Ieper en Veurne.

Bij koninklijk besluit van 19 september 1999 is aan de heer Marcel Nevraumont, op zijn verzoek eervol ontslag verleend uit zijn ambt van werkend rechter in sociale zaken, als werknemer-bediende, bij de Arbeidsrechtbank te Dendermonde.

Belanghebbende wordt ertoe gemachtigd de eretitel van het ambt te voeren.

Bij koninklijk besluit van 19 september 1999 is aan de heer Jan Van Passel, op zijn verzoek, eervol ontslag verleend uit zijn ambt van werkend rechter in sociale zaken, als werknemer-bediende, bij de Arbeidsrechtbank te Hasselt.

Bij koninklijk besluit van 19 september 1999, is aan Mevr. Magali Verhaegen, op haar verzoek, eervol ontslag verleend uit haar ambt van werkend rechter in sociale zaken, als werknemer-bediende, bij de Arbeidsrechtbank te Antwerpen.

Bij koninklijk besluit van 19 september 1999, is aan de heer Jozef Catoir, die de leeftijdsgrens bereikt heeft op 3 september 1999, ontslag verleend uit zijn ambt van werkend rechter in sociale zaken, als werkgever, bij de Arbeidsrechtbank te Brussel.

Belanghebbende wordt ertoe gemachtigd de eretitel van het ambt te voeren.

Bij koninklijk besluit van 21 september 1999 is aan de heer Robert Proth, die de leeftijdsgrens zal bereiken op 14 oktober 1999, ontslag verleend uit zijn ambt van werkend rechter in sociale zaken, als werkgever, bij de arbeidsrechtbank te Dendermonde.

Belanghebbende wordt ertoe gemachtigd de eretitel van het ambt te voeren.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^