Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 16 mei 2000
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Arbeidsgerechten. - Ontslagen Bij koninklijk besluit van 27 april 2000 is aan de heer Reynders, Robert, op zijn verzoek, ontslag verleend uit het ambt van werkend rechter, als werknemer-bediende, bij de arbeidsrechtbank van Tongeren. Bij Bij koninklijk

bron
ministerie van tewerkstelling en arbeid
numac
2000012400
pub.
16/05/2000
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

MINISTERIE VAN TEWERKSTELLING EN ARBEID


Arbeidsgerechten. - Ontslagen Bij koninklijk besluit van 27 april 2000 is aan de heer Reynders, Robert, op zijn verzoek, ontslag verleend uit het ambt van werkend rechter, als werknemer-bediende, bij de arbeidsrechtbank van Tongeren.

Bij koninklijk besluit van 27 april 2000 is aan de heer Vermeulen, Roger, op zijn verzoek, eervol ontslag verleend uit het ambt van werkend rechter, als werkgever, bij de arbeidsrechtbank van Mechelen.

Bij koninklijk besluit van 27 april 2000 is aan de heer Cosijns, Willy, die de leeftijdsgrens heeft bereikt op 5 januari 2000, eervol ontslag verleend uit het ambt van werkend raadsheer, als werkgever, bij het arbeidshof van Antwerpen.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^