Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 17 februari 2001
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Directoraat-generaal Rechterlijke Organisatie Personeel. - Justitiehuizen Bij koninklijk besluit van 31 januari 2001 wordt de heer Rousseau, P., directeur bij de buitendiensten van het Directoraat-generaal van de Strafinrichtingen, bevorderd Overeenkoms

bron
ministerie van justitie
numac
2001009158
pub.
17/02/2001
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

MINISTERIE VAN JUSTITIE


Directoraat-generaal Rechterlijke Organisatie Personeel. - Justitiehuizen Bij koninklijk besluit van 31 januari 2001 wordt de heer Rousseau, P., directeur bij de buitendiensten van het Directoraat-generaal van de Strafinrichtingen, bevorderd, door verhoging in graad, tot de graad van regionaal directeur bij de buitendiensten van het Directoraat-generaal Rechterlijke Organisatie - Dienst Justitiehuizen met ingang van 1 januari 2001.

Overeenkomstig de gecoördineerde wetten op de Raad van State kan beroep worden ingediend binnen de zestig dagen na deze bekendmaking.

Het verzoekschrift hiertoe dient bij ter post aangetekende brief aan de Raad van State, Wetenschapsstraat 33, te 1040 Brussel, te worden toegezonden.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^