Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 12 juli 2001
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitverzekering. - College van geneesheren-directeurs, ingesteld bij de Dienst voor geneeskundige verzorging. - Ontslag van leden Bij koninklijk besluit van 26 juni 2001 wordt eervol ontslag uit hun functie (...

bron
ministerie van sociale zaken, volksgezondheid en leefmilieu
numac
2001022500
pub.
12/07/2001
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

MINISTERIE VAN SOCIALE ZAKEN, VOLKSGEZONDHEID EN LEEFMILIEU


Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitverzekering. - College van geneesheren-directeurs, ingesteld bij de Dienst voor geneeskundige verzorging. - Ontslag van leden Bij koninklijk besluit van 26 juni 2001 wordt eervol ontslag uit hun functies van leden van het College van geneesheren-directeurs, ingesteld bij de Dienst voor geneeskundige verzorging van het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitverzekering, verleend aan de heer Vereecke, G., ambtenaar, in de hoedanigheid van werkend lid, vanaf 1 juni 2001 en aan de heer Prud'homme, S., ambtenaar, in de hoedanigheid van plaatsvervangend lid, vanaf 11 juni 1999.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^